27.03.2013, 20:29
Táta neříká nic. Maximálně si povzdechne, ale nemyslí to zle.
Máma má poníky ráda, je to pěkná pohádka... Nejvíc má ráda Pinkie Pie, protože je veselá a pořád si pohopkává (Pinkie Pie, ne máma).
I přes moje rozumné argumenty viděla většinu první série nejdřív s českým dabingem na Barrandově, ale nějak jí to nevadilo. V srpnu za mnou přišla, abych jí pustil všechny díly (každý druhý den jsme viděli čtyři epizody, sestra se taky koukala), třetí sérii jsme už sledovali průběžně.
A sestra? No, poníky má docela ráda, nejvíc Twilight Sparkle, Big Maca a Soarina. Pinkie Pie ji připadá protivná, občas si prohlídne mou složku s obrázky, na novou epizodu se podívá, ale podruhý už nemusí.
Jinak je ke všemu kolem poníků docela lhostejná. Dřív mi občas řekla, že jsem švihlej, dneska používá frázi: "Ty poníku." A já odpovídám: "Kéž by."
Máma má poníky ráda, je to pěkná pohádka... Nejvíc má ráda Pinkie Pie, protože je veselá a pořád si pohopkává (Pinkie Pie, ne máma).
I přes moje rozumné argumenty viděla většinu první série nejdřív s českým dabingem na Barrandově, ale nějak jí to nevadilo. V srpnu za mnou přišla, abych jí pustil všechny díly (každý druhý den jsme viděli čtyři epizody, sestra se taky koukala), třetí sérii jsme už sledovali průběžně.A sestra? No, poníky má docela ráda, nejvíc Twilight Sparkle, Big Maca a Soarina. Pinkie Pie ji připadá protivná, občas si prohlídne mou složku s obrázky, na novou epizodu se podívá, ale podruhý už nemusí.
Jinak je ke všemu kolem poníků docela lhostejná. Dřív mi občas řekla, že jsem švihlej, dneska používá frázi: "Ty poníku." A já odpovídám: "Kéž by."
In Equestria and Jamis we trust.
Yay!
♫ Life in Czequestria shimmers... ♫
Yay!♫ Life in Czequestria shimmers... ♫