31.03.2013, 08:29
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 31.03.2013, 08:45 uživatelem May. Edited 3 times in total.)
Tak, tak.. nakyslosti se člověk rozhodně bát nemusí i když samozřejmě nemohu ručit za to, co se kdo rozhodne do těsta nalít za "víno". V tomto konkrétním případě dostalo nádech po hrozinkách, medu, skořici a ... víně .
Těsto má celkem dost cukru samo o sobě, takže pokud člověk nepoužije nějaký patok, může jít klidně i o suché víno. Samozřejmě pokud chceme dobrý výsledek, chce to dobré víno, ale to platí o vaření z vína obecně. Říkám dobré, neříkám drahé... Tenhle konkrétní tramín kupujeme přímo od vinaře na Moravě tuším za cca 74 Kč láhev a už jsem pil dost láhví v cenové hladině 200-300 Kč (hladina pražských obchodů) které mu nesahalo ani po kotníky - kdo to s vínem myslí trochu vážně a nechce zbytečně ubližovat peněžence, si prostě musí najít vlastní zdroje...
Těsto má celkem dost cukru samo o sobě, takže pokud člověk nepoužije nějaký patok, může jít klidně i o suché víno. Samozřejmě pokud chceme dobrý výsledek, chce to dobré víno, ale to platí o vaření z vína obecně. Říkám dobré, neříkám drahé... Tenhle konkrétní tramín kupujeme přímo od vinaře na Moravě tuším za cca 74 Kč láhev a už jsem pil dost láhví v cenové hladině 200-300 Kč (hladina pražských obchodů) které mu nesahalo ani po kotníky - kdo to s vínem myslí trochu vážně a nechce zbytečně ubližovat peněžence, si prostě musí najít vlastní zdroje...
All we have to decide is what to do with the time that is given to us...