22.05.2012, 21:43
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 22.05.2012, 21:43 uživatelem Alkel u3. Edited 1 time in total.)
Já jsem se rozhodoval podobně, jestli ušetřím a zakoupím levnější tablet od Geniusu, či se praštím přes kapsu a pořídím si dražší a ještě navíc menší Wcom Bamboo. Předchozí špatné zkušenosti se spolehlivostí vetší části mé elektroniky prvně jmenované značky jsem se rozhodl pro Wacom Bamboo Fun small Pen & Touch 2. generace (to, co se teď prodává je třetí), což je v podstatě funkčně jako ten tebou vybraný, v téhle generaci se ta "Fun" varianta liší akorát přibaleným PSE. Musím říct, že jsem s ním velmi spokojen, je spolehlivý a na svou velikost přesný, dobře se s ním pracuje, i když mám pocit, že na mojí velikost monitoru (20'' 1600x900) by mi více vyhovoval střední bamboo - na tomhle malém nejde dělat příliš rozmáchlá gesta a dlouhé plynulé čáry. Do jisté míry se to dá obejít zoomem či vyhlazovacími funkcemi jako v Paint Tool SAI apod., ale už se pomalu (velmi pomalu) začínám poohlížet po lepším. Na druhou stranu je to ideální prostředek k pohodlnému ovládání počítače, na prohlížení webu IMHO mnohem příjemnější než myš - což je právě výhoda malého tabletu, protože po něm nemusím tolik jezdit sem a tam.
Oproti geniusu má kromě podle mě vyšší spolehlivosti navíc gumu na druhém konci pera, což považuji taky za užitečnou vlastnost a pero je bezbateriové, napájené bezdrátově z tabletu, takže je tenčí a lehčí, než u konkurence (ačkoliv jsem neměl možnost porovnat s jinými pery, takže nemohu říct, jak velký ten rozdíl je).
Čili já bych klidně doporučil Bamboo, ale pokud si myslíš, že budeš mít problém s malým tabletem, nebo máš FullHD+ či něco většího, radši bych asi šáhnul po tom Geniusu. Tolik tedy ode mne, předpokládám, že majitelé Geniusů se k tomu taky rádi vyjádří
//edit: koukám, že jsem to psal tak dlouho, že už se vyjádřili
Oproti geniusu má kromě podle mě vyšší spolehlivosti navíc gumu na druhém konci pera, což považuji taky za užitečnou vlastnost a pero je bezbateriové, napájené bezdrátově z tabletu, takže je tenčí a lehčí, než u konkurence (ačkoliv jsem neměl možnost porovnat s jinými pery, takže nemohu říct, jak velký ten rozdíl je).
Čili já bych klidně doporučil Bamboo, ale pokud si myslíš, že budeš mít problém s malým tabletem, nebo máš FullHD+ či něco většího, radši bych asi šáhnul po tom Geniusu. Tolik tedy ode mne, předpokládám, že majitelé Geniusů se k tomu taky rádi vyjádří
//edit: koukám, že jsem to psal tak dlouho, že už se vyjádřili