15.04.2013, 20:10
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 16.04.2013, 05:25 uživatelem May. Edited 4 times in total.)
Co by jsi si stylově představovala?
EDIT: skvělé jsou např. Red Velvet (http://luciedvorakova.blogspot.cz/2010/0...cakes.html), pokud by jsi měla problém s uváděným krémem s Philadelphií, tak já nedám dopustit na kombinaci se Swiss Meringue Buttercream:
4 bílky + 150g krupicového cukru za stálého míchání přivést ve vodní lázni k 60°C, nechat trochu zchladnout a pak vyšlehat do sněhu (nakonec by měl by zcela studený), nakrájet na díly 250g másla (pokojové teploty) a zašlehat do sněhu, na závěr přidat něco na ochucení (např. lžičku vanilkové esence),
ale pokud by jsi měla pocit, že je to moc složité, tak jednoduchý tvarohový krém: vyšlehat 180ml smetany na šlehání + vanička plnotučného tvarohu 250g + sáček ztužovače + cukr podle chuti + chuťová / barvící složka (např. strouhaná citronová kůra + citronová šťáva + trocha zeleného barviva).
EDIT: skvělé jsou např. Red Velvet (http://luciedvorakova.blogspot.cz/2010/0...cakes.html), pokud by jsi měla problém s uváděným krémem s Philadelphií, tak já nedám dopustit na kombinaci se Swiss Meringue Buttercream:
4 bílky + 150g krupicového cukru za stálého míchání přivést ve vodní lázni k 60°C, nechat trochu zchladnout a pak vyšlehat do sněhu (nakonec by měl by zcela studený), nakrájet na díly 250g másla (pokojové teploty) a zašlehat do sněhu, na závěr přidat něco na ochucení (např. lžičku vanilkové esence),
ale pokud by jsi měla pocit, že je to moc složité, tak jednoduchý tvarohový krém: vyšlehat 180ml smetany na šlehání + vanička plnotučného tvarohu 250g + sáček ztužovače + cukr podle chuti + chuťová / barvící složka (např. strouhaná citronová kůra + citronová šťáva + trocha zeleného barviva).
All we have to decide is what to do with the time that is given to us...