17.04.2013, 19:07
(17.04.2013, 14:12)Corwin Napsal(a): Nápad - co na fórum nahodit funkci kontroly překlepů? Vím že to dělá hodně prohlížečů, ovšem spousta lidí to má očividně vypnuté a některé příspěvky se díky tomu doslova nedají číst. Nevím zda je pro MyBB k dispozici plugin kontrolující češtinu, ale kdyby byl a nebylo by těžké jej nasadit, tak bych byl velmi vděčný - následně bych již dotyčné "čechy" naučit jak psát - a to celkem jednoduše.
Vyzkoušeno, bohužel nefunguje.
(17.04.2013, 15:22)Darm Napsal(a): Že by tohle? http://mods.mybb.com/view/ncode-image-resizer
Plugin nahrán + jsem ho i přeložil...
Nějaké technické info:
Předtím byla velikost obrázku řešena pomocí CSS (maximální šířka 800px).
To jsem dal pryč a nechal jsem to jen na pluginu. Jenže tím pádem se nahrávaly obrázky v původní velikosti a teprve pak (onLoad) je plugin zmenšil.
To mělo 2 vedlejší efekty:
1. Obrázky se nahrávaly nejdřív velké (a "vytékaly" z příspěvku)
2. Pak obrázek teprve zmenšil plugin a pokud jich bylo víc (což je často) na jedné stránce, tak stránka pořád "poskakovala", jak se obrázky "dotahovaly" a zmenšovaly.
Takže jsem nakonec nechal CSS vlastnost nastavenou a k tomu i plugin
To má ale 1 vedlejší efekt:
Plugin měří velikost původního obrázku a zobrazoval ji jako originální velikost - jenže zobrazoval nesmysly, protože to již bylo zmenšené pomocí CSS.
Takže závěr je ten, že je tu CSS vlastnost, plugin (de facto jen kvůli tomu klikacímu info pruhu) a má umazanou tu větu o originální velikosti, protože v ní byly nesprávné údaje.