23.04.2013, 09:41
A přestat se pokoušet odhadnout stupeň lomu? To by mohlo začít hrozit, že se pořádně naučím karamel...
Mno.. vzhledem k tomu, že do 100°C používám teploměr na čaj a nad 100°C jedu od oka či používám digitální vidličku z obchodu kde mají i kávu (dárek) , tak bych si někdy mohl koupit něco pořádného. Akorát jak jsem tak koukal na spec. teploměry na cukr kolem 1000 Kč, mám spíš chuť vyrazit do laboratorních potřeb... Jakou máš osobní zkušenost s teploměry?
Mno.. vzhledem k tomu, že do 100°C používám teploměr na čaj a nad 100°C jedu od oka či používám digitální vidličku z obchodu kde mají i kávu (dárek) , tak bych si někdy mohl koupit něco pořádného. Akorát jak jsem tak koukal na spec. teploměry na cukr kolem 1000 Kč, mám spíš chuť vyrazit do laboratorních potřeb... Jakou máš osobní zkušenost s teploměry?
All we have to decide is what to do with the time that is given to us...