03.06.2012, 20:59
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 03.06.2012, 20:59 uživatelem Blue Storm. Edited 1 time in total.)
(03.06.2012, 20:53)Greytail Napsal(a):(03.06.2012, 20:45)Blue Storm Napsal(a): Gretyail:Ty si ale krutej.....Haló.To je pohádka pro děti a né drama.....Ještě že takovou Haterovinu opravdu nemaj v plánu....Doufám
Nemyslel jsem to nijak hatersky, já bych po takové epizodě brečel ještě dva týdny... Jen mě prostě napadlo, že jestli by někdy byla poslední epizoda, tak aby šlo skutečně o událost, o které by se mluvilo ještě dlouho - a co je epičtější než hrdinská smrt?
Ale jinak, taky doufám, že poníci jen tak neskončí
Spíš by to nemuselo být špatné,kdyby Mane6 byla opravdu v nesnázích a v poslední vteřině by se objevila Celestia s Lunou a pomocí spojené sesterské magie tak umocnili sílu elementů harmonie a tím tak porazili mocného nepřítele....
Pak o pár let později by procházela Celestia,Luna a malá hříbátka šesti poniček zahradou,kde by byly vystavené sochy těch nejodvážnějších poniček,co se postavili proti zlu. A byly by to jejich maminy....To by bylo krásný.

PS:Začínám silně uvažovat o napsání nějakého románu

Věřím, že pár pestrobarevných poníků dokáže udělat svět alespoň trochu lepším.