03.05.2013, 14:45
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 03.05.2013, 21:16 uživatelem Radmen. Edited 1 time in total.)
Co s sebou? Tak dle situace, čistě teoreticky vozit s sebou maso etc, jako pro mě za mě klidně (když už tak něco home-made naloženo), ale myslím, že jednodušší by bylo koupit něco tu, takže peníze s sebou, případně se domluvit, že bych to koupil a pak příspěvek... A jinak, no nevím, spacák s karimatkou by bodnul, ikdyž to záleží na počtu přespávajících. A v případě DDR bych doporučil něco na převlečení a ručník pro potřeby osprchování, na ty co tam jsou bych se moc nespoléhal. Dál mě nic nějak nenapadá, ono se možná něco najde...
Dragea projevila zájem o odvoz, že končí o 5, tak bysme tomu mohli nějak případně přizpůsobit akci (kdo kdy může dojet?) a taky domluvit odvoz z Brna nějak hromadněji...
BTW chata NENÍ teď na to úterý ještě 100% jistá, teda jakože jen čekám na jistou formalitku, ale tomu nic nebrání, ovšem pro všechny případy to neplánujte nějak moc hardcore, že byste MUSELI jet...
Chata je jistá!
Dragea projevila zájem o odvoz, že končí o 5, tak bysme tomu mohli nějak případně přizpůsobit akci (kdo kdy může dojet?) a taky domluvit odvoz z Brna nějak hromadněji...
BTW chata NENÍ teď na to úterý ještě 100% jistá, teda jakože jen čekám na jistou formalitku, ale tomu nic nebrání, ovšem pro všechny případy to neplánujte nějak moc hardcore, že byste MUSELI jet...
Chata je jistá!