04.05.2013, 14:15
Asi tak, ale někdy je tým tak špatnej, že to prostě nejde... Zrovna včera jsem dal s M36 3.5K DMG a stejinak jsme prohráli... Jinak effeciency sice může sloužit jako ukazatel, jak kdo hraje, ale není všeříkající a to stejný win ration. Je taky rozdíl, když si for fun zahraju třeba se stugem nebo pz35, kde mám schopnosti na posádce, vybavení atd. => že většinu nepřátel celkem drtím hlavně kvůli rychlejšímu nasvícení, střelbě..., ale kdybych měl tank ve stocku, tak můžu být sebelepší a moc bych toho nezmohl...
Já třeba obecně hraju s s Tierama okolo VI a VII, ale s vyššíma tierama už tak dobrej nejsem, protože bez prémka se vydělává celkem málo... Eff mám celkem ok, ale za dobrýho hráče se nepovažuju, protože s vyšíma tierama moc nehraju => ani s nima nejsem moc dobrej...
Já třeba obecně hraju s s Tierama okolo VI a VII, ale s vyššíma tierama už tak dobrej nejsem, protože bez prémka se vydělává celkem málo... Eff mám celkem ok, ale za dobrýho hráče se nepovažuju, protože s vyšíma tierama moc nehraju => ani s nima nejsem moc dobrej...
Sezóna v plném proudu
Yamahy burácí.
Suzuki Swiští.
Yamahy burácí.
Suzuki Swiští.