12.05.2013, 23:55
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 12.05.2013, 23:56 uživatelem eseona. Edited 2 times in total.)
Pokud šlo tedy o japonské palačinky, recept jsem zahrabala mezi ostatní slova příspěvku, v němž o nich byla prvotní informace
Je to jen hladká mouka, vejce a med (případně malinko kypřícího prášku). Palačinkuje se to naprosto bez oleje. Originální poměry surovin neznám, takže jsem to celé dělal od oka
Ještě musím vymyslet něco tématického, čím je budu pomazávat - s povidly to bylo sice dobré, ale úplně to zkazilo styl
Je to jen hladká mouka, vejce a med (případně malinko kypřícího prášku). Palačinkuje se to naprosto bez oleje. Originální poměry surovin neznám, takže jsem to celé dělal od oka
Ještě musím vymyslet něco tématického, čím je budu pomazávat - s povidly to bylo sice dobré, ale úplně to zkazilo styl