13.06.2012, 21:44
(12.06.2012, 20:20)Mondrogar Napsal(a): Tricka tou dobou uz snad budou, tak doufam ze jimi budete vybaveni.
Jestli budou k mání ve velikosti XL, tak určitě.
(13.06.2012, 11:21)TakeruDavis Napsal(a): Moje představa je podobná, auto mam, můžu vzít 5 lidí včetně mě, jen bych to viděl takto:
Buďto teda vyrazit v pátek k večeru, což ale znamená jet během noci, nemít kde přespat (řidič vůbec a spát v autě bude špatný) a vyspat se až ze soboty na neděli.
Já jsem tedy spíše proti.
ALE : můžem jít v pátek hodně brzo spát a vyrazit už kolem čtvrté ráno, cesta trvá kolem pěti hodin, budem tam krátce před desátou, nebudou žádné dopravní zácpy...
Ok, takhle to bude lepší pro všechny - sice budu v tuhle dobu vypadat jako Philomeena, ale časem se probudím
(13.06.2012, 11:21)TakeruDavis Napsal(a): S tím komplet lístkem souhlasim, taky si ho asi koupim, což řeší i ubytování.
... a taky stravování, nebo alespoň jeho většinu. Pokud se dobře pamatuju, tak v ceně jsou tři nebo čtyři jídla, takže by pak stačilo vzít jen něco na cestu tam.
Když je řeč o lístkách - bohužel se letos nedá platit PayPalem, takže jedině převodem na účet, což z ČR znamená pitomé poplatky za přeshraniční převod kdyby měl někdo konto v Německu, nebo známého, přes kterého by se lístky daly zaplatit, bylo by to nejlepší. Podle info na stránkách se na jednoho člověka dá koupit až pět vstupenek: e-mailem pak dotyčný dostane kód, který na místě vymění za skutečné vstupenky, na kterých není při koupi uvedeno žádné jméno.
Tedy otázka: máme možnost tímhle způsobem obejít tyhle bankovní poplatky?
(13.06.2012, 11:21)TakeruDavis Napsal(a): Jen organizačně, z našeho Vyšehradského srazu : na Galacon pojede krom mě a tebe ještě Darm, Zmok, což už jsou 4 z pěti a páté místo je v tuto chvíli nezávazně rezervováno, takže to máme předběžně naplněno jedno auto.
A měl bych dotaz, souhlasili byste, pokud nás bude víc, nahradit několik aut jedním minibusem/autobusem podle našeho počtu?
Podobně jako jezdí fotbaloví fanoušci na zápasy
Supr pokud nás pojede víc, tak pronájem minibusu je určitě dobrý nápad - udělali jsme před pár lety při cestě do Chorvatska totéž a všichni se shodli na tom, že je to o dost lepší, než jet dvěma auty.
Ještě mě napadlo... co se týče ubytování: podle stránek se jedná o klasický hostel - pokoje 4 lůžkové (2x palanda) a 2 lůžkové (2x klasika postel). Pokud nekdo není vyloženě proti, uvítal bych spolubydlící z řad místních (velikost jest mi lhostejna - po letech na kolejích ČVUT ) Pokud mě paměť neklame, tak se to dá, jen je třeba dát organizátorům toto vědět - patrně při objednání vstupenky. Jen aby se na to při objednávce ctupenek nezapomnělo.
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive