20.05.2013, 13:16
Chrám matky boží je skvělej. Já nevim, ale mám takovej dost rozpolcenej názor na novou a starou literaturu. to, co se mi nelíbí u jedný, zase zbožňuju u druhý. No a přesně tak je to s "délkou" textu. Třeba právě při četbě Chrámu matky boží mě strašně bavily ty sáhodlouhý pasáže, květnatost jazyka, množství nečekanejch obratů. To samý mi ale zase příšerně vadilo třeba u Steinbecka (ať už Hrozny hněvu, nebo Na východ od ráje). Prostě se to tam nehodí...
BTW Coco - proměna má asi 30 stránek, to dáš za hodinu A nejlepší od Kafky je Zámek - já se u tý knihy kupodivu skoro celou dobu řezal smíchy...
BTW Coco - proměna má asi 30 stránek, to dáš za hodinu A nejlepší od Kafky je Zámek - já se u tý knihy kupodivu skoro celou dobu řezal smíchy...
Fluttrershy's a best pony
Lidi se prej od zvířat odlišujou tim, že myslej... No já nevim, ale asi žiju v zoo...
Rada do života: Minulost nezměníš, přítomnost je vlastně už pryč a budoucnost neovlivníš - proč něco řešit?
Anti Everything and Everyone front
Lidi se prej od zvířat odlišujou tim, že myslej... No já nevim, ale asi žiju v zoo...
Rada do života: Minulost nezměníš, přítomnost je vlastně už pryč a budoucnost neovlivníš - proč něco řešit?
Anti Everything and Everyone front