20.05.2013, 14:51
Vyhrabala jsem navod na kremovy karamel (toffe)
500 g krystal cukru (nebo krupice, to je jedno)
1000 g masla
170 ml slehacky
V hrnci rozpustme cukr a pridáme maslo. Dobre michame a pridame varici smetanu. Proc vrelou? Protoze cukr ma kolem 130 stupnu a kdyz tam nalijete studenou, v praxi uvidite jak se chova sopka. Ona i ta varici docela bubla. Nechame prejit rychle varem, odstavime a dale michame, dokud nemame kremovou konzistenci.
500 g krystal cukru (nebo krupice, to je jedno)
1000 g masla
170 ml slehacky
V hrnci rozpustme cukr a pridáme maslo. Dobre michame a pridame varici smetanu. Proc vrelou? Protoze cukr ma kolem 130 stupnu a kdyz tam nalijete studenou, v praxi uvidite jak se chova sopka. Ona i ta varici docela bubla. Nechame prejit rychle varem, odstavime a dale michame, dokud nemame kremovou konzistenci.
I'm not crazy. My reality is just different than yours.
Nezadouci osoba.
hue hue hue
Nezadouci osoba.
hue hue hue