23.05.2013, 18:17
(20.05.2013, 15:44)sirMichael Napsal(a):Mladík dobíhá autobus a nedoběhne. Zastaví ho děda a povídá mu: "Pamatuj si, mladíku, že za autobusem, tramvají a ženskou se neběhá, přijdou samy nebo můžeš počkat na další.
Mladík si dal do časopisu následující inzerát: "Chci se oženit! Rád bych se seznámil se zkušeným člověkem, který by mě od tohoto kroku odradil!"
"Dědo, neviděl jsi moje pilulky? Bylo na nich napsáno LSD" - "Kašli na pilulky, už jsi viděl toho draka v kuchyni?"
Policista zastaví řidiče a předává mu obálku: "Jelikož jste měl správně připevněn bezpečnostní pás, v rámci osvětové akce pro bezpečnost silničního provozu vyhráváte 10 000 Kč. Co s tou výhrou uděláte?" Řidič odpoví: "Asi se někam přihlásím do autoškoly a udělám si řidičský průkaz." Manželka ho přeruší: "Pane policisto, neberte ho vážně, takhle hloupé vtipy má vždycky, když se opije." Křik vzbudí dalšího cestujícího v autě, který prohlásí: "Říkal jsem vám, že s tím kradeným autem daleko nedojedeme." A z kufru se ozve: "To už jsme za hranicemi?"
Ptá se Kohn Roubíčka: „Prej se jim oženil syn. Gratuluju a udělal to z lásky, nebo kvůli penězům?“ Roubíček: „Tak i tak. Z lásky k penězům.
Baví se dva businessmani: "Kvůli současné finanční krizi ani spát nemůžu.""A to já zase spím jako nemluvně." - "Vážně?" - "Ano, Každou hodinu se budím a pláču!"
"Co jseš tak vyvedený z míry?""Ale, šel jsem kolem bankomatu...., a ten mě poprosil, abych mu do pondělka půjčil dvě stovky."
http://bronies.cz/Vlakno-VTIPY Vím, že je to téma zapadlé hluboko v offtopicu, ale používat by se mohlo