24.05.2013, 12:46
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 24.05.2013, 12:47 uživatelem Tralalka. Edited 1 time in total.)
No, cetl jsem tu povidku a celkem me zaujala Je to hezky napsane/prelozene, takze davam palec hore. Ale k tematu: No, pokud se opravdu vezme tak jako v te povidce, tak nemam celkem nic proti, bylo to romanticke, nezne, hezke, laskyplne. Takto bych si to dokazal i ja predstavit, jen mam vzdy maly problem. Ma fantazie je temer nekonecna, ale narazil jsem na hranu Premyslel jsem parkrat jake by to asi bylo nejak proniknout do Equestrie.. A krome toho, ze by to bylo uzasne, dokonale, bozske a Ponikovske by to bylo jeste strasne divne Myslim to tak, ze si nedokazu v hlave at se snazim jak se snazim predstavit, jak kracim po Equestrii, proste nedokazu tu kreslenou zemi prevest do reality a predstavit si, jak prijde treba AJ a pozdravi me Rozumite mi alespon trochu? Samozrejme by vypadala tak jak ted, ale skutne a to je to, co si nedovedu predstavit. A hodnekrat jsem premyslel, jake by to bylo, kdybych se tam dostal.. Jestli by Pinkie delala to same jako v serialu, chapete? Porusovala fyzikalni zakony atp Kazdopadne, kdyby tam nekdo z vas nekdy zavital, berte fotak Ponici s Vami
edit: Prosimvas, dobri Ponici a lide, te povidky, o ktere se zminuji na zacatku prispevku, byl napsan/prelozen jen 1 dil? Rad bych cetl dal, je to takova pohodicka Diky za odpoved
edit: Prosimvas, dobri Ponici a lide, te povidky, o ktere se zminuji na zacatku prispevku, byl napsan/prelozen jen 1 dil? Rad bych cetl dal, je to takova pohodicka Diky za odpoved
Fun always makes your life better