05.06.2013, 14:35
Some, amen. Tlačiť niekomu nasilu poníky môže dopadnúť presne opačne, než dotyčný brony chcel. Povedať o komunite niekomu, kto má záujem, je zasa iná vec, no na tom človeku musíš aspoň aký - taký záujem vidieť. Snaha bronifikovať niekoho, kto hejtuje všetko a všetkých (a / alebo nemá o fandomoch vlastný názor) je zbytočná strata času a energie, ktorú môžeš využiť inde. Ale aspoň získaš skúsenosť.
Svoju situáciu v rodine (jediný brony) som spomínal inde, no raz si napríklad spolužiak všimol, že mám na notebooku NLR wallpaper a zaujalo ho to, nebol však čas mu to vysvetliť. (posledných pár týždňov mám výhradne MLP-related tapety a poviem ti, keď som mal v škole prezentáciu a po zapojení projektora sa na stene objavila Arcane Luna v celej svojej nádhere...no, krásny pohľad )
Svoju situáciu v rodine (jediný brony) som spomínal inde, no raz si napríklad spolužiak všimol, že mám na notebooku NLR wallpaper a zaujalo ho to, nebol však čas mu to vysvetliť. (posledných pár týždňov mám výhradne MLP-related tapety a poviem ti, keď som mal v škole prezentáciu a po zapojení projektora sa na stene objavila Arcane Luna v celej svojej nádhere...no, krásny pohľad )
Fórum umiera, zmierte sa s tým.