07.06.2013, 19:54
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 07.06.2013, 20:55 uživatelem Refly. Edited 1 time in total.)
(12.05.2013, 16:03)Refly Napsal(a):(12.05.2013, 15:59)sirMichael Napsal(a): ...ale určitě by to bylo zajímavé a z určitého hlediska by to stálo za vyzkoušení
Hlásím se jako dobrovolník...
Ja som potom 2.!
(12.05.2013, 17:26)Kovu11 Napsal(a): V ľudskej podobe sa mi hnusia . Equestria girls sa mi absolútne nepáčia.
ale napriklad z fan picov kde su nadmerne pekné?
(12.05.2013, 19:06)Hotsteppa Napsal(a): Keby som mal nejakú poníčku (chudák slovenčin) ako vážnu známosť, z istých, ehm, "anatomických" dôvodov by ten vzťah nemusel vždy fungovať na 100%. Dovolím si teda odvolať sa na Equestrian Human Manual, konkrétne pravidlo č.34 (nič nepropagujem)
Ale Reflymu to prajem
Chcem sa premeniť potom na ponyho
(12.05.2013, 20:53)Bluro Napsal(a): Guys začíná to být OT.... :/
Jinak ano, to že se kvuli někomu změníš je chamivost, protože jí chceš tak moc, že bys změnil i sám sebe. Chamtovost je defacto kazdá tužba kterou člověk má. A ano dá se o tom spekulovat a každý člověk to vidí jinak, ale tohle vlákno k tomu neslouží, takže se držte tématu!
chamtivost pro lásku
(12.05.2013, 21:11)kosay Napsal(a): pokiaľ viem, tak chamtivosť je definovaná ako forma túžby po nadbytku, takže nemáš pravdu, chamtivý by bol v prípade, že by boli viacero Derpín a on by chcel všetky.
K téme: keby ste požiadali koníka o ruku, a za predpokladu, že by sa dalo cestovať z nášho sveta do Equestrie a späť ľubovoľne, kde by ste ostali bývať a pracovať/žiť? Teda, kde by bolo lepšie založiť rodinu? Predsalen, oba svety majú + (plus) a - (mínus)
Do kludnej Equestrie resp.Ponyvillu
Sunshine sunshine,Ladybugs awake,Clap your hooves and do a little shake!