18.06.2013, 17:21
(14.06.2013, 01:13)ithil Napsal(a):(08.06.2013, 11:33)kotja Napsal(a): Na jakou délku je teda vhodné se dát ostříhat?
A ta síťka se dá sehnat v jakém kamenném obchodě?
no bud v obchode kde prodavaji paruky nebo si proste kup silonky nebo silonkovy ponozky a navlikni je na hlavu. je to uplne to samy
Yup, potvrzuju, že tohle hodně hodí (do FFka musím zakoupit). Pokud má někdo třeba kudrnaté vlasy (jako já třeba), tak zkrácení může být i na obtíž - z pod paruky pak lezou kudy můžou a moc dobře se pod ní nedají srovnat.
Jinak paruku mám konečně novou HORRAYY!! Tvarovat ji nejspíš nebudu - možná na příště. Jinak pokud bude přes FFko nebo Gala vedro jako je teď, jsem dopředu rád za materiál na cosplay, který nedrží teplo (být ten žlutý základ z něčeho jiného, mám téměř jistotu uvaření).
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive