28.06.2013, 08:58
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 28.06.2013, 09:00 uživatelem Martin. Edited 1 time in total.)
Nepopírám, že to jistě (pro většinu) vypadá na "fun", jenže ač nejsem (až takový) nerd nebo vysoce inteligentní člověk, mám bohužel jejich móresy.
Tedy v mém slovníku pod zábavu rozhodně nespadá chlastání, hromadný zpěv nebo návštěva hospod, natož objímání..
Nebo mám věřit tomu, že FF bude o 200% cooler než PragoFFest? Hromadná akce není záruka toho, že se budu bavit.. co tam pak tedy zbyde?
Pokud jde o to střízlivost na conu vs. opitost jinde a o ftipné zážitky, pokud máte za bratrance Ufona, nemusíte se ani opíjet a přesto se rozhodně nudit nebudete
Ale jo, MOŽNÁ přijedu na chvíli kvůli BronyDoc.. a podívám se okolo..
Tedy v mém slovníku pod zábavu rozhodně nespadá chlastání, hromadný zpěv nebo návštěva hospod, natož objímání..
Nebo mám věřit tomu, že FF bude o 200% cooler než PragoFFest? Hromadná akce není záruka toho, že se budu bavit.. co tam pak tedy zbyde?
Pokud jde o to střízlivost na conu vs. opitost jinde a o ftipné zážitky, pokud máte za bratrance Ufona, nemusíte se ani opíjet a přesto se rozhodně nudit nebudete
Ale jo, MOŽNÁ přijedu na chvíli kvůli BronyDoc.. a podívám se okolo..