01.07.2013, 17:55
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 01.07.2013, 17:56 uživatelem LovelyMaii. Edited 2 times in total.)
Tak já za sebe říkám pegas Je pravda že unicorn si může přičarovat křídla, oni jsou totiž čarovní, Když teda má znalosti přinejmenším dobré jako Twilight Ale je to jen dočasné a má to vedlejší účinky... i když to bylo v případě Rarity téměř normální...
Ale mě unicorni nikdy nijak moc nebrali, zajedno proto, že když vidím nějakého oc, téměř vždy je to (buďto) alicorn, a nebo právě unicorn.. jinými slovy mě prostě neberou..
Ale pegasi obdivuji, jelikož mě fascinují už odmalička, a taky, že se nemusí předem pojišťovat kouzlem a stejně chodit po mracích .. Unicorni mají nějaké kouzlo, ale (pro mě) ho mají pegasi ještě větší
Ale mě unicorni nikdy nijak moc nebrali, zajedno proto, že když vidím nějakého oc, téměř vždy je to (buďto) alicorn, a nebo právě unicorn.. jinými slovy mě prostě neberou..
Ale pegasi obdivuji, jelikož mě fascinují už odmalička, a taky, že se nemusí předem pojišťovat kouzlem a stejně chodit po mracích .. Unicorni mají nějaké kouzlo, ale (pro mě) ho mají pegasi ještě větší
Konvička varuje: Nejsem normální... otočte své pomeranče a odejděte do země vycházejícího slu-... chci říct do země vycházejícího čaje...
PS: Výslovnost LovelyMaii = LavlyMej
PS: Výslovnost LovelyMaii = LavlyMej