01.07.2013, 19:10
Hele, četl sis vůbec co jsem psala? O.o
Tak postupně...
Neřekla jsem, že by měl lítat pomalu, ale poznáš rozdíl mezi normálně letící Dashie a rychle letící Dashie. U ní je trochu jiné měřítko.
(Tady beru vznešenost jako chování ne jako rod)
A tobě hrozně moc vadí že jsou šedí? V Canterlot guards jsem si všimla JEN šedých Jednorožců a JEN bílých pegasů.
Ale jestli ti opravdu vadí, že jsou tam Jednorožci šedí, tak prosím.
[spoiler: Oh god, dá to strašně zabrat to psaní a citování, když jste na.mobilu ]
Tak postupně...
(01.07.2013, 18:33)Kovu11 Napsal(a): Šak pegas obyčajne lieta rýchlo, prečo by mal lietať pomaly?
Neřekla jsem, že by měl lítat pomalu, ale poznáš rozdíl mezi normálně letící Dashie a rychle letící Dashie. U ní je trochu jiné měřítko.
(01.07.2013, 18:33)Kovu11 Napsal(a): NIEKTORÝ sú vznešený, keď sme tých nevznešených nevidely neznamená že neexistujú
(01.07.2013, 17:52)Monterka Napsal(a): Ano, Jednorožci jsou vznešení, i když jak kteří, ale přece.
(Tady beru vznešenost jako chování ne jako rod)
(01.07.2013, 18:33)Kovu11 Napsal(a): Prečo by v armáde maly byť len šedý? Že sme ich nevidely neznamená že neexistujú.
A tobě hrozně moc vadí že jsou šedí? V Canterlot guards jsem si všimla JEN šedých Jednorožců a JEN bílých pegasů.
Ale jestli ti opravdu vadí, že jsou tam Jednorožci šedí, tak prosím.
[spoiler: Oh god, dá to strašně zabrat to psaní a citování, když jste na.mobilu ]