14.07.2013, 14:38
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 14.07.2013, 17:41 uživatelem pidi. Edited 2 times in total.)
WHEE! Pojďme to řešit!
Trochu jsem se hrabal v letenkách. Počítal jsem (zatím):
Tzn. 3473,- za zpáteční letenku s půlzavazadlem
Jinak proč je odlet ve čtvrtek v noci a návrat v pondělí večer? Já a Jamis bychom si rádi jeden z těch dnů prošli město. Samozřejmě to není dogmatický požadavek na kterém je třeba trvat, ale let ve čtvrtek večer je o 800Kč/os levnější. Další 300Kč/os by sa dalo ušetřit odletem až v úterý...
Hlavně ale očekávám že vznikne nějaká afterparty/preparty, tak je fajn mít den z každé strany
Kdo ještě nevíte a měli byste zájem jet.
Vstupné na CON 1275,- + Letenka 3475,- + ubytování 4x cca. 525 = 6850,-
Plus něco doprava na místě, něco projíte... Já počítám s 8000 - 10000Kč za 4dny
Trochu jsem se hrabal v letenkách. Počítal jsem (zatím):
- 4lidi + 2velká zavazadla (á 20kg)
- Každý s sebou může mít 10kg na palubě v batůžku max 50x40x20cm (56x45x25cm).
- Půlku zavazadla dole, když to stačí na BUCK, mohlo by to stačit i tady
- Vybraná místa - 90Kč/osoba/let - chceme sedět spolu
- Bez pojištění (možnost přikoupit za cca 600Kč/osobu)
Tzn. 3473,- za zpáteční letenku s půlzavazadlem
Jinak proč je odlet ve čtvrtek v noci a návrat v pondělí večer? Já a Jamis bychom si rádi jeden z těch dnů prošli město. Samozřejmě to není dogmatický požadavek na kterém je třeba trvat, ale let ve čtvrtek večer je o 800Kč/os levnější. Další 300Kč/os by sa dalo ušetřit odletem až v úterý...
Hlavně ale očekávám že vznikne nějaká afterparty/preparty, tak je fajn mít den z každé strany
Kdo ještě nevíte a měli byste zájem jet.
Vstupné na CON 1275,- + Letenka 3475,- + ubytování 4x cca. 525 = 6850,-
Plus něco doprava na místě, něco projíte... Já počítám s 8000 - 10000Kč za 4dny
Největší pohroma téhle malé země se jmenuje spravedlivě nasraný a žlučovitý Čech...
This ain't no place for no hero. This ain't no place for no better man. This ain't no place for NZ hero to call home...
This ain't no place for no hero. This ain't no place for no better man. This ain't no place for NZ hero to call home...