14.07.2013, 21:36
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 14.07.2013, 22:01 uživatelem pidi. Edited 3 times in total.)
Já budu ještě týden "bez peněz". AXA skončila k 1.7. v ČR se spořícíma účtama a nechávají si 14dnů na dokončení transakcí (měl jsem k účtu kartu) než to přepošlou jinam.
Jinak do nějakých 5k jsem peníze schopen poslat ihned... Větší částky až se banky poperou...
A pojeďte ještě někdo, bude psina
EDIT: Tome, pokud jsem četl správně, tak rozdíl mezi Standard a Fancy je jen figurka madam Banane. (Prioritní frontu úplně jako výhodu nevidím, už jen proto že nechci trhat partu )
Jinak do nějakých 5k jsem peníze schopen poslat ihned... Větší částky až se banky poperou...
A pojeďte ještě někdo, bude psina
EDIT: Tome, pokud jsem četl správně, tak rozdíl mezi Standard a Fancy je jen figurka madam Banane. (Prioritní frontu úplně jako výhodu nevidím, už jen proto že nechci trhat partu )
Největší pohroma téhle malé země se jmenuje spravedlivě nasraný a žlučovitý Čech...
This ain't no place for no hero. This ain't no place for no better man. This ain't no place for NZ hero to call home...
This ain't no place for no hero. This ain't no place for no better man. This ain't no place for NZ hero to call home...