16.07.2013, 10:52
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 16.07.2013, 11:12 uživatelem ithil. Edited 3 times in total.)
(16.07.2013, 01:12)Cocodrillo Napsal(a): TL;DR ALERT.
Tak jo.
Tenle topic a tak obecně okolnosti (fotky z conů etc) ve mně probudily touhu taky něco cosplayovat. A i když hipsteři sou mí úhlavní nepřátelé tak musim mít něco co skoro nikdo necosplayuje! Jelikož na housle umim zatim kulový vypadla z možností Fiddlesticks.. a Lyra by měla význam jen kdybych k sobě měla nějakou Bon Bon na shipping což nemám. Takže sem se rozhodla pro Screwball .(popřípadě Screw Loose kdybych chtěla a měla prachy na nějakej další cosplay ;D) A i když nechcu cosplayovat chary jen proto že je mám ráda tak Screwy proto, že ju miluju. A taky ten hipsta důvod no. (a taky u ní tolik nevadí že ju cosplayuje něco takovýho jako já..)
Proces je ve fázi hledání vercajku a návrhu (hlavně proto, źe su švorc a chcu do toho investovat aby to za něco stálo). Cosplay budu dělat na základě obrázku humanized Screwball co sem před necelým rokem kreslila.
MY LITTLE COCO: PLANNING IS MAGIC.
Fail nákres
Zatím nalezeno (věci, co jsou v rámci možností sehnatelný):
Už mám:
No a konečně, proč sem píšu:
Chcu poradit ohledně paruky. Myslíte, že by bylo lepší si sehnat třeba delší/vlňatější paruku, ale lepší odstín a nějak ji částečně odbarvit? Šlo by to vůbec? Žádná z těch co je k sehnání ve variantě fialová/bílá se mi moc nezamlouvá.. nejvíc ta co sem postovala..
o barveni paruky resp pricesku jsem tu nedavno psala. a pokud muzu doporucit tak se na to vyser. je s tim prilis mnoho prace a nedoberes se chteneho vysledku. to uz je jednodusi nechat si narust a obarvit vlastni vlasy.
ty boty jsou super!!!!
co se tyce pricesku do paruky tak pokud koupis fialovou tak tech bilych budes potrebovat dost(teda podle toho kolik tam chces bile) a ve vysledku muzou stat asi stejne jako paruka. pokud ti staci jeden dva bily pruhy tak je to asi ok
jeste me tak napada jestli jsi na cocky zvykla. pokud ne musi si tve oci zvyknout. je to trochu jiny pohled nez prez bryle ale to vem cert. dulezite je ze tve oko se musi naucit prez cocku dychat. takze to chce nejaky cas dopredu sem tam cocku na par hodin vzit a nosit. jinak to bude pekelne bolet az si ji poprve nechas cely den. ja kdyz jsem v cockach poprve spala a mela je tim padem 24h, tak sem pak skoro nevidela a nemohla jsem je mit asi tyden