16.07.2013, 16:34
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 16.07.2013, 19:30 uživatelem pidi. Edited 5 times in total.)
Myslím Tome že nic nezkazíš když ho budeš mít taky... Spíš jen pro případ že by tam s tím (i když je to nepravděpodobné) někdo měl problém.
Jinak cena super! NP. Dáte někdo z orgů (Darm) vědět Timmymu ohledně příjezdu? Nebo to mám udělat já? Ptal se mě na to když jsem platil ubytování...
Na čas odjezdu mi jednou vlaky z domu pěkně naprd (moje trasa - přistupte, fixed) => budu v Praze už 7:59, proto:
Páchám snídani mezi 8:00-10:00 v blízkém okolí Hlavního nádraží!
(ještě nevím jestli Restaurace/Kavárna nebo jenom lavička...ikdyž...)
Myšlenka ja taková, že během těch dvou hodin posbíráme všechny co přijedou po kolejích, zdlábneme nějaké muffiny a kopretinové tousty, já do sebe naleju kafe konzistence temné hmoty a v 10:00 se majestádně přesuneme na Černý Most. Metrem je to 25minut, což je myslím s dostatečnou rezervou.
Kdo na mě chce telefon, napíše mi PM a já mu ho obratem pošlu. Těším se!
Jinak cena super! NP. Dáte někdo z orgů (Darm) vědět Timmymu ohledně příjezdu? Nebo to mám udělat já? Ptal se mě na to když jsem platil ubytování...
Na čas odjezdu mi jednou vlaky z domu pěkně naprd (moje trasa - přistupte, fixed) => budu v Praze už 7:59, proto:
Páchám snídani mezi 8:00-10:00 v blízkém okolí Hlavního nádraží!
(ještě nevím jestli Restaurace/Kavárna nebo jenom lavička...ikdyž...)
Myšlenka ja taková, že během těch dvou hodin posbíráme všechny co přijedou po kolejích, zdlábneme nějaké muffiny a kopretinové tousty, já do sebe naleju kafe konzistence temné hmoty a v 10:00 se majestádně přesuneme na Černý Most. Metrem je to 25minut, což je myslím s dostatečnou rezervou.
Kdo na mě chce telefon, napíše mi PM a já mu ho obratem pošlu. Těším se!
Největší pohroma téhle malé země se jmenuje spravedlivě nasraný a žlučovitý Čech...
This ain't no place for no hero. This ain't no place for no better man. This ain't no place for NZ hero to call home...
This ain't no place for no hero. This ain't no place for no better man. This ain't no place for NZ hero to call home...