27.07.2013, 00:51
Zdrávím, pokouším se vytvořit cosplay mého OC Wolfarrowa (kdo má zájem zde se můžete kouknout http://bronies.cz/Vlakno-Wolfarrow-ja-ponik nebo zde
), téměř vše mám promyšleno, ale stále mam nutkání nechat si poradit od profesionálů takže zde je můhj plán:
1. koupit paruku (check)
2. obarvit ji (unchechk)
3. koupit plsť (uncheck) [na křídla, CM a uši]
4. sehnat bílé oblečení (uncheck)
5. dát se do práce vyrobit křídla (našel sem skvělej tutorial na youtube) uši a CM, následovně obarvit paruku doladit detaily a hotovo.
Co mi dělá problém ? No tak prvně ta paruka četl jsem tu spoustu návodu a nejen zde, naději mi dodal příspěvek od Azuliany, pač mam tmavou paruku s červenými konečky.Dál bych potřeboval vědět jestli něco nedělám špatně, nebo nějakou radu či typ, je to má první výroba čehokoli co dělám dle vlastní volby.
Výběr pro cosplay OC doufám že není nijak špatný, nebo neidealní, jako například že většina lidí nebude mít ponětí co vůbec sem, což se nemusí stát v případě že bych šel za hlavní/backround postavu ze serialu.
1. koupit paruku (check)
2. obarvit ji (unchechk)
3. koupit plsť (uncheck) [na křídla, CM a uši]
4. sehnat bílé oblečení (uncheck)
5. dát se do práce vyrobit křídla (našel sem skvělej tutorial na youtube) uši a CM, následovně obarvit paruku doladit detaily a hotovo.
Co mi dělá problém ? No tak prvně ta paruka četl jsem tu spoustu návodu a nejen zde, naději mi dodal příspěvek od Azuliany, pač mam tmavou paruku s červenými konečky.Dál bych potřeboval vědět jestli něco nedělám špatně, nebo nějakou radu či typ, je to má první výroba čehokoli co dělám dle vlastní volby.
Výběr pro cosplay OC doufám že není nijak špatný, nebo neidealní, jako například že většina lidí nebude mít ponětí co vůbec sem, což se nemusí stát v případě že bych šel za hlavní/backround postavu ze serialu.
"Well, look at you.
I thought you were wiser, but I thought wrong!
Tis a terrible pity. Like a moth flittering towards a flame."
-Knight Lautrec of Carim
I thought you were wiser, but I thought wrong!
Tis a terrible pity. Like a moth flittering towards a flame."
-Knight Lautrec of Carim