09.09.2013, 06:57
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 09.09.2013, 07:02 uživatelem Darknesslove. Edited 1 time in total.)
(07.09.2013, 16:21)Flattie Napsal(a): Takže jsem zpět z mojeho 2 týdeního léčení (Takže jsem měl prázdniny zdelšené o týden!Ale Flattie) ..... ano měl jsem problémy s krkem a bylo to tak akutní že jsem musel kvůli tomu do nemocnice.... měl jsem problémy i s krví protože když mě chtěli brát krev neměl jsem nikde ani žilku (mno neměl jsem dost krve
) Ale jsem zase zdráv a to je hlavní...
Anyway.... jak jsem říkal že chci Re Uploadnout minulí obrázek.... mno tak tady... je...
Jak jsem říkal ten obrázek nebyl dobře uděláný kvůli tomu že jsem byl nemocný.....

(08.09.2013, 09:42)Vlče Napsal(a): Vítej zpátky a doufám, že se na to hrozné místo už nebudeš muset vracet... (nemám rádo nemocnce... uguuu)Vlče neboj Flattie je hodný
Obrázek je pěkný (ty ouška jsou nyuff~), ale u toho předešlého se mi líbilo když ste byli svázaní šálou... bylo to takové... mmm hřejivější? A hezky to oddělovalo celou kresbu, kdežto tady má chudinka Darkie useklý krk.
OT:

Jsem takový smutný a plachý poník