15.09.2013, 21:34
(15.09.2013, 20:58)Fast Bolt Napsal(a): Že mě klame zrak že broníci maj USA káry Ty jsou nejlepší!Broníci mají všechno, napadl me ještě jeden extrém, ale ten zatím nebudu zmiňovat.
(15.09.2013, 21:00)niemand Napsal(a): Bouri: to auto už jsem někde viděl, kde to asi mohlo být?Tak i tady se nějaká ta fotka schovává... že neřekneš.
(15.09.2013, 21:13)Mr.Desolator Napsal(a): Bouráku sorry, ale ta RD na kapotě je fakt děs Jinak fešák, takhle z fotky by to sneslo přelak čumáku a snad nějaké dobové kolečkaDashie na kapotě je jen příležitostně, na jiných srazech tam není.
Jinak mě těžce, ale fakt těžce svrbí prachy v bance... http://www.chrom-plameny.cz/bazar/zobraz...ta-prodej/
...jen ta rozumnější polovina mozku stále protestuje
A přelak čumáku je v plánu, včetně kapoty a dalších špatných míst. Čumák vypadá nejhůř, páč nějaký prase nepoužilo barvy na plast (nárazník je plastovej) a jak všichni ví, tak barvy na kov na plastu prostě nedrží a časem se oloupou.
A dobová kolečka jsou objednána, jen se čeká, až budou peníze na gumy.
Jestli ti můžu doporučit, tak tohle Camaro je v plný výbavě, osobně sem to auto viděl a majitele
znám osobně. Za ty peníze budeš mít slušnej stroj.
Mimochodem, tohle Camaro viděl i Niemand, jak byl před pár týdny v Kolíně.
(15.09.2013, 21:19)Fast Bolt Napsal(a): Camaro je legenda, a tohle i s V8 za 160k? Jen aby to nežralo jak polskej zájezd...Nope, tohle Camaro je v suprovém stavu a na to, že je v plné palbě, tak za 160tis. je to hodně dobrá cena.