16.09.2013, 15:23
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 16.09.2013, 15:27 uživatelem ZoidySVK. Edited 3 times in total.)
(16.09.2013, 14:19)ZoidySVK Napsal(a): Ja som chcel napísať presný opak ! Totižto ja som videl quantum videií v ktorom sa niekto prezliekol za nejakú postavu alebo vytiahli nejaký transparent a šli "trollit" verejnosť... Naozaj tých videií je nespočet na YT jeden príklad ktorý som našiel behom 10 sekúnd ohľadom Naruta, keď už si ho teda spomenulTohle je samozřejmě extrém a ojedinělí magoři se najdou v každém fandomu. Bronies jsou tímto ovšem obecně známí, proč to podporovat?A ak si myslíš že toto video je "normálnejšie" tak potom už uff... nemám slov ďalej.
Ona takýchto videii je viacero či už u Naruta, Sponge boba, pokemonov (tam je toho asi uber-najviac) alebo SW.
Ale áno bronies ktorý to tahaju do podobných extremov by som aj ja sám najradšej vešal. Ale toto malo od takýchto extrémov veľmi daleko a bol to obyčajný malý neškodný public trolling. Nič viac. Iné by bolo keby tam pobehovali v cosplayoch a cez megafon spievali Winter wrap up a medzi to ťahali ľudí za šaty aby sa knim pridali...
(16.09.2013, 14:19)ZoidySVK Napsal(a): Tak ale na druhej strane z mainstreamu nebudú hatery lebo ako vravíš netušia o čo ide a je im to jedno Myslíš že tá 30 či 40 ročná pani bude od dnes hajter a bude postovať gore na derpiboor... I dont thing so...„Mami, koukej co jsem objevil za seriál! A je tu spousta lidí co to taky sledujou, bronies! A zítra je sraz!“
„Jo, jasně, už vidím jak děláš ostudu po městě jako ta banda magorů. Doma budeš!“
Parenting... You do it wrong !
(16.09.2013, 14:19)ZoidySVK Napsal(a): Ak niekto nechce vstúpiť do nejakého fandomu tak takáto drobnosť ako toto ich rozhodnosť podľa nevplyvný...Ak by ma napr. zastavil nejakým podobným štýlom v obchode nejaký "pikachu" tak by som sa len pousmial a šiel ďalej.. Ak by sa to ale stávalo 15x za mesiac... no asi by som začal nosiť páčidlo pri sebe a pravdepodobne by som ho na tom "Pikačuovy" aj po čase použil...
Ale ti lidé to vidí 15x za měsíc To že jedno setkání s tímto šílenstvím je con a 14 dalších online, to už je jedno.
[/quote]
To je nezmysel prepáč. Dám príklad. Youtube: pokiaľ neklikáš na pony-related videa (ľahko sa dajú dopredu rozoznať podľa náhľadu a nadpisu) tak YT ti ich nikdy nebude pchať pred ksicht.. Pokiaľ pozeráš anime bude ty sústreďovať vyhľadávanie na anime tvorbu pokiaľ star trek tak star trek atd...
Ďalej FB: V non-pony stránkach sa pony meme vyskytne tak raz za 2-3 mesiace (ekvivalent 1 z 300-350 obrázkov, memov) čož si myslím že sa nedá považovať za otravné pre tých ktorým sa poníci nepáči (hoc dementné hejterské komenty sa vždy nájdu :3 ) Takže pokiaľ poníkov nevyhľadávaš tak na nich natrafíš minimálne... Navyše už takmer všade máme vlastné sekcie (Funnyjunk, 4chan, memebase atc.) takže tak no.
(16.09.2013, 15:00)Azuliana Napsal(a): Vy si hlavně neuvědomujete to, že těm lidem to mohlo být prostě nepříjemné. Mě jako obyčejnému člověku by to nepříjemné bylo. Trocha slušnosti a úcty k osobnímu prostoru by neuškodila.
Opravdu ne každý je zvědavý a má náladu na bandu fandů, co v conovém opojení dělá blbosti.
EDIT: I tohle se dá udělat "nevtíravým" a vtipným způsobem. Třeba si udělat ceduli s Pinkie a nápisem Free hugs nebo něco podobného. Lidi to potěší, někdo si přijde i pro to objetí a není to tak násilné a nepříjemné
Ale veď ony ich tam neprenasledovali cez polku mesta... Každého "otravovali" tak max 2-3 sekundy... To už tí čo robia všelijaké nadačné zbierky su 100krát vtieravejší a otravnejší... Nevravím už o tých jehovistoch čo si spomínala.
S EDITom však plne súhlasim
Steam: Zoidysvk. YT: ZoidySVK. FB: Lubo Mikloš
FB stránka ! https://www.facebook.com/pages/MLP-Frien...922?ref=hl
FB stránka ! https://www.facebook.com/pages/MLP-Frien...922?ref=hl