17.09.2013, 11:53
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 17.09.2013, 11:55 uživatelem kutead. Edited 1 time in total.)
Ok, takže sraz bude 28.9, vzhledem k tomu že to tak bude většině více vyhovovat. Možná se k nám přidá ještě Dragea a Alexinae které by dorazily z Prahy.
Sraz bude ve Sluneční čajovně (odkaz s informacemi adresou atd.).
V čajovně mají v sobotu od 10h ráno (až do 10 večer), to mi příjde moc brzy, takže bych sraz nastavil na cca 13:00. Možná se to stále zdá brzy ale Nouth mi psal že musí být v 5 hodin zase někde jinde, tak aby s námi mohl alespoň chvilku posedět.
Pokud má ještě někdo zájem, prosím nahlašte se. Kladno není Praha, v čajovně je míň místa, takže to musím zamluvit. Děkuji za pochopení.
Sraz bude ve Sluneční čajovně (odkaz s informacemi adresou atd.).
V čajovně mají v sobotu od 10h ráno (až do 10 večer), to mi příjde moc brzy, takže bych sraz nastavil na cca 13:00. Možná se to stále zdá brzy ale Nouth mi psal že musí být v 5 hodin zase někde jinde, tak aby s námi mohl alespoň chvilku posedět.
Pokud má ještě někdo zájem, prosím nahlašte se. Kladno není Praha, v čajovně je míň místa, takže to musím zamluvit. Děkuji za pochopení.