17.09.2013, 19:33
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 17.09.2013, 20:30 uživatelem Corwin. Edited 2 times in total.)
2 Monterka
To by mě taky zajímalo.
Jinak mi příjde, že české svátky obsahují málo dovádění a skotačení (Místo Halloweenu Památka zesnulých a o prvním květnu a sedmnáctém listopadu ani nemluvě) a možná to má souvislost, že se tváříme jako zkyslé mlíko.
Proto upřednostňuji Prague Pride před D.O.S.T. - mají nádherně potrhlé kostýmy.
Myslím si, že by se mělo přejít na dovádivé a skotačivé svátky.
Ne rovnou z památky zesnulých na Halloween, ale postupně, třeba bych místo Svátku práce slavil Kanamara Matsuri to není zas až takový rozdíl.
Edit by Corwin - nechápu, jak svátky souvisí s tímto vláknem => offtopic => warn. Dávejte si na to pozor.
To by mě taky zajímalo.
Jinak mi příjde, že české svátky obsahují málo dovádění a skotačení (Místo Halloweenu Památka zesnulých a o prvním květnu a sedmnáctém listopadu ani nemluvě) a možná to má souvislost, že se tváříme jako zkyslé mlíko.
Proto upřednostňuji Prague Pride před D.O.S.T. - mají nádherně potrhlé kostýmy.
Myslím si, že by se mělo přejít na dovádivé a skotačivé svátky.
Ne rovnou z památky zesnulých na Halloween, ale postupně, třeba bych místo Svátku práce slavil Kanamara Matsuri to není zas až takový rozdíl.
Edit by Corwin - nechápu, jak svátky souvisí s tímto vláknem => offtopic => warn. Dávejte si na to pozor.
Provázej vás duha
- Fluttershy; STrhák
- Fluttershy; STrhák