05.10.2013, 21:48
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 05.10.2013, 22:42 uživatelem KRAJKHOUR. Edited 12 times in total.)
Už se nám odlet blíží a nastává čas řešit přípravu na con.
Zavazadlo:
Pokud si dobře pamatuji tak do letadla se může vzít zavazadlo max. určených rozměrů. Máme jedno zavazadlo na dvje osoby.
Jelikož nemám letecký kufr ke komu se můžu přibalit?
Peníze:
Kolik je podle vás doporučené minimální množství eur? Neplánuji kupovat merch. Můj odhad je 25€.
Co co zabalit?
Krom oblečení, obcanky, €.
Co rozhodně sebou nebrat aby nebyli problémy.
Cesta:
V kolik a kde bude sraz k odletu a návratu? Potřebuji to vědět kvůli práci jak si mám vzít dovolenou.
Doslechl jsem se že mě chcete po čas letu izolovat jako nějakého Flutter Hanibala což od vás není hezké. Jelikož poletím poprvé v životě chci sedět v uprostřed všeho brony dění.
Obětování:
Kdo se mnou chce zdílet pokoj?
Já se chci po čas pobytu vyspat protože mě čeká pak náročný pracovní rok.
Zavazadlo:
Pokud si dobře pamatuji tak do letadla se může vzít zavazadlo max. určených rozměrů. Máme jedno zavazadlo na dvje osoby.
Jelikož nemám letecký kufr ke komu se můžu přibalit?
Peníze:
Kolik je podle vás doporučené minimální množství eur? Neplánuji kupovat merch. Můj odhad je 25€.
Co co zabalit?
Krom oblečení, obcanky, €.
Co rozhodně sebou nebrat aby nebyli problémy.
Cesta:
V kolik a kde bude sraz k odletu a návratu? Potřebuji to vědět kvůli práci jak si mám vzít dovolenou.
Doslechl jsem se že mě chcete po čas letu izolovat jako nějakého Flutter Hanibala což od vás není hezké. Jelikož poletím poprvé v životě chci sedět v uprostřed všeho brony dění.
Obětování:
Kdo se mnou chce zdílet pokoj?
Já se chci po čas pobytu vyspat protože mě čeká pak náročný pracovní rok.
[spoiler: lepší je se hloupje zeptat než pak postrádat.]