14.10.2013, 01:47
Dami a panove, vazeni kolegove a kolegine.
Dovolte mi Vas sezamit se zaverem me tri-tydenni vedecke prace a studia Japonci vs serial MLP:FiM.
A bez dalsiho protahovani, zde jsou zjistena fakta.
- Japonci jsou divni
- maji radi MLP: FiM jako my ostatni. Ale to se neni cemu divit.
- serial zde je od 1.4.2013, tedy cca pul roku a japonci uz znaji vse
-- znaji S01, co se tu odvysilala
-- znaji i S02 a S03, maji na ne vlastni titulky, audio: anglictina
-- znaji i EQG a maji titulky
-- znaji fandomovou tvorvu a to jako vsechnu (FluffyPuff, Witchcraft, MLP songy a AMV, DoubleRainbow, no proste vse co je na YouTube a internetu, i Bananas a ToTheMoooon)
-- znaji dabery jmenem a koho nadabovali
- umi kreslit, a to jako vsichni (jednoduse i detailne a naprosto uzasne a rychle)
- pouzivaji Twitter (zadna fora nebo FB), ale do 140znaku napisi tak 5x vice nez my (ze by ..hirakana, katakana a kanji?)
- zjou mili a laskavi
- take se stydi za MLP jako my (MLP zde ma take nadech ze je to pro male holcicky)
- navic serialy o mluvicich zviratech jsou u nich pro deti (deti = okolo 3 let)
- japonsky cosplaying je uzasny, moc kostymu neni
- jsou perfekcionalisti, takze kostym bud bude uzasny nebo nebude
- fullsuite AppleBloom jeden japonec delal 5 mesicu
- moc merche neni, jsou zelezne privesky a strapati ponici (japan only), pak jen ofiko dovoz co je i u nas
- MLP Japan serialy maji deli intra a zbytecne outtro, serial je mirne zkracen o nezajimave sceny aby se vesel do limitu
- behem serialu jsou reklamy (typycky 3 spoty)
- MLP S02 je potvrzena ze bude
- japonska organizace se sklada z 6ti clenu, prvi con byl v 09/2013, dalsi se planuje na 01/2014 (Tokyo)
- ucast na prvnim 100 lidi, 6 zahranicnich hostu, z toho 2 cesi, z toho jeden cech nevidel ani jeden dil MLP
- maji spicatelnou verzi Winter Wrap Up (v japonskem serialu je jen anglicka verze +preklad titulku), oni maji zpivatelnou verzi
- uz me moc veci nenapada, takze ukazka, ze japonci jsou divni a uchylni
(klidne si zkuste odpovedet sami a pak si rozkliknete odpoved)
Nejoblibenejsi ponik z Mane6
Proc?
Nejmene oblibeny ponik z Mane6
Oblibeny jazyk MLP serialu (mimo anglictiny a japonstiny)
Nejoblibenejsi pisnicka z MLP serialu v cizim jazyce
Ou jee. Divny co?
A nyni muze zapocit diskuze.
Dovolte mi Vas sezamit se zaverem me tri-tydenni vedecke prace a studia Japonci vs serial MLP:FiM.
A bez dalsiho protahovani, zde jsou zjistena fakta.
- Japonci jsou divni
- maji radi MLP: FiM jako my ostatni. Ale to se neni cemu divit.
- serial zde je od 1.4.2013, tedy cca pul roku a japonci uz znaji vse
-- znaji S01, co se tu odvysilala
-- znaji i S02 a S03, maji na ne vlastni titulky, audio: anglictina
-- znaji i EQG a maji titulky
-- znaji fandomovou tvorvu a to jako vsechnu (FluffyPuff, Witchcraft, MLP songy a AMV, DoubleRainbow, no proste vse co je na YouTube a internetu, i Bananas a ToTheMoooon)
-- znaji dabery jmenem a koho nadabovali
- umi kreslit, a to jako vsichni (jednoduse i detailne a naprosto uzasne a rychle)
- pouzivaji Twitter (zadna fora nebo FB), ale do 140znaku napisi tak 5x vice nez my (ze by ..hirakana, katakana a kanji?)
- zjou mili a laskavi
- take se stydi za MLP jako my (MLP zde ma take nadech ze je to pro male holcicky)
- navic serialy o mluvicich zviratech jsou u nich pro deti (deti = okolo 3 let)
- japonsky cosplaying je uzasny, moc kostymu neni
- jsou perfekcionalisti, takze kostym bud bude uzasny nebo nebude
- fullsuite AppleBloom jeden japonec delal 5 mesicu
- moc merche neni, jsou zelezne privesky a strapati ponici (japan only), pak jen ofiko dovoz co je i u nas
- MLP Japan serialy maji deli intra a zbytecne outtro, serial je mirne zkracen o nezajimave sceny aby se vesel do limitu
- behem serialu jsou reklamy (typycky 3 spoty)
- MLP S02 je potvrzena ze bude
- japonska organizace se sklada z 6ti clenu, prvi con byl v 09/2013, dalsi se planuje na 01/2014 (Tokyo)
- ucast na prvnim 100 lidi, 6 zahranicnich hostu, z toho 2 cesi, z toho jeden cech nevidel ani jeden dil MLP
- maji spicatelnou verzi Winter Wrap Up (v japonskem serialu je jen anglicka verze +preklad titulku), oni maji zpivatelnou verzi
- uz me moc veci nenapada, takze ukazka, ze japonci jsou divni a uchylni
(klidne si zkuste odpovedet sami a pak si rozkliknete odpoved)
Nejoblibenejsi ponik z Mane6
A nyni muze zapocit diskuze.
Projekty: PowerPonies blog | PowerPonies Radio | DDR (Trotmania, Quad4MLP, ITG Pack) | Safety on Board | videa (der Schmetterling II) | JPC2013