17.10.2013, 14:03
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 17.10.2013, 14:05 uživatelem Frolda. Edited 2 times in total.)
Gentlemani a hraběnky, hlásí se vám Frolda archeolog a restauratér.
Jak jsem sliboval, předělal jsem konec Aurory, abych se za to nemohl stydět. Troufnu si říct, že se mi to povedlo, i když možná nebude každý stoprocentně spokojený.
Pracoval jsem na tom velice dlouho a vydal jsem ze sebe to nejlepší. Tentokrát už ano. Některé úryvky a části jsem nechal, ale v každé z těchto kapitol byla alespoň minimální změna a jak si jistě všimnete, dokonce přibyla i jedna nová kapitola. Dále byl dodatek přejmenován na další kapitolu.
Kapitola 27 - Je to jako kuchyně
Kapitola 28 - Lovná zvěř
Kapitola 29 - Krevní msta
Kapitola 30 - Nečekaný akt
Kapitola 31 - Starý dluh
Kapitola 32 - Úsvit září
Epilog
Snad jsem už konečně dodal důstojný konec. Teprve nyní považuji Auroru za úspěšně uzavřenou.
Pozn. autora: Dokonce i těch vysněných 120 tisíc slov jsem drobně překročil
Jak jsem sliboval, předělal jsem konec Aurory, abych se za to nemohl stydět. Troufnu si říct, že se mi to povedlo, i když možná nebude každý stoprocentně spokojený.
Pracoval jsem na tom velice dlouho a vydal jsem ze sebe to nejlepší. Tentokrát už ano. Některé úryvky a části jsem nechal, ale v každé z těchto kapitol byla alespoň minimální změna a jak si jistě všimnete, dokonce přibyla i jedna nová kapitola. Dále byl dodatek přejmenován na další kapitolu.
Kapitola 27 - Je to jako kuchyně
Kapitola 28 - Lovná zvěř
Kapitola 29 - Krevní msta
Kapitola 30 - Nečekaný akt
Kapitola 31 - Starý dluh
Kapitola 32 - Úsvit září
Epilog
Snad jsem už konečně dodal důstojný konec. Teprve nyní považuji Auroru za úspěšně uzavřenou.
Pozn. autora: Dokonce i těch vysněných 120 tisíc slov jsem drobně překročil
“Where must we go… We who wander this Wasteland in search of our better selves?“ The First History Man
"Přátelství může trvat jen mezi dobrými lidmi." Cicero
Vir Ilustris
"Přátelství může trvat jen mezi dobrými lidmi." Cicero
Vir Ilustris