17.10.2013, 16:59
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 17.10.2013, 16:59 uživatelem Antarius. Edited 2 times in total.)
Not bad
tedy až na tu díru a drát v hlavě
ale to se stává často 
[spoiler: Vzpomínám si, že když jsem psal jednu básničku a došlo mi místo na papíře, sešívačkou jsem přicvak další kousek papíru, na kterém bylo pokračování. Pořád to nestačilo, tak jsem na ten kousek přicvakl další kousek. Když jsem o pár dní později chtěl pokračovat, sešívačka nebyla k dispozici a místo zase nebylo. Tak jsem k tomu lepící páskou přilepil další kousek papíru, který byl navíc z poloviny popsaný zápisky chemie
Nakonec to vypadalo zhruba takto: "...v jejích očích (vzorec glukosy) záře hvězd, (něco přeškrtaného) odražená srdce cest..."
No hrůza děs
škoda že to už nemám, ale jak se dalo čekat jsem to ztratil.
]
Jů, příteli, jistě jsi v češtině znalý, pokud věk, jenž jsi uvedl, je pravdivý
Smím tě požádat, aby jsi psal příspěvky odpovídající tomuto věku? Alespoň pravopisně správně, když už ignoruješ (jako spousta jiných) interpunkci
tedy až na tu díru a drát v hlavě
ale to se stává často 
[spoiler: Vzpomínám si, že když jsem psal jednu básničku a došlo mi místo na papíře, sešívačkou jsem přicvak další kousek papíru, na kterém bylo pokračování. Pořád to nestačilo, tak jsem na ten kousek přicvakl další kousek. Když jsem o pár dní později chtěl pokračovat, sešívačka nebyla k dispozici a místo zase nebylo. Tak jsem k tomu lepící páskou přilepil další kousek papíru, který byl navíc z poloviny popsaný zápisky chemie
Nakonec to vypadalo zhruba takto: "...v jejích očích (vzorec glukosy) záře hvězd, (něco přeškrtaného) odražená srdce cest..."No hrůza děs
škoda že to už nemám, ale jak se dalo čekat jsem to ztratil.
]Jů, příteli, jistě jsi v češtině znalý, pokud věk, jenž jsi uvedl, je pravdivý

Smím tě požádat, aby jsi psal příspěvky odpovídající tomuto věku? Alespoň pravopisně správně, když už ignoruješ (jako spousta jiných) interpunkci