29.10.2013, 15:32
(25.10.2013, 14:32)Edwwi Napsal(a): Já plánuji coslay na MLP:FiM, jen zatím nevím koho přesně si vyberu
A upřímně, tyhle cosplaye mám ráda, ale (hlavně pokud jde o starší muže s prostorově náročnější postavou) latexové oblečky mě děsí...![]()
Vyber si toho, koho chceš hrát (což nemusí být přesně ten, kdo je ti povahou nejblíže, ale je to pro začátek nejjednodušší) - prostě je třeba se s tou postavou umět sžít, protože jinak to působí dost nepřesvědčivě. Cosplay je čirá zábava, člověk se může neskutečně vyblbnout a pobavit u toho i ostatní

Jsem taky prostorově náročnější

Na letošním BUCKu jsem měl tu čest setkat se s Yami Bjork a pro mě osobně bylo po krátkém rozhovoru fajn zjištění, že na spoustu věcí ohledně cosplay máme stejný názor

Doporučuju i její přednášku z již zmíněného MLP conu ve Velké Británii (kde mj. zmínila, že na CrystalFair se chystá jako Chrysalis

Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive