06.11.2013, 22:42
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 09.11.2013, 10:42 uživatelem Tom0147. Edited 5 times in total.)
Sice sem z velkoměsta, ale vzhledem k tomu, že o víkendech jsem po většinou na vesnici už mě několik měsíců láká udělat meetup někde mezi Rudnou a Berounem.
Tudíž:
Věřím, že v Berouně, Loděnicích i Rudné se pár bronies najde Jen vás ale prosím. Dejte mi vědět že dorazíte. (pokud by se nikdo nechystal přijít, přidám se k nějaké pražské skupině)
Účastníci
EDIT 2: Posun na 14:15 z důvodu příjezdu vlaku. Zároveň už nevadí, pokud se rozhodnete dorazit až na poslední chvíli a bez zprávy předem. Už jsme dva
Tudíž:
- Místo: Loděnice (u Berouna) - autobusy 380, 384, 425, C20. Vlak Os199xx (Smícháč-Beroun, ten jehož číslo jste hledali během hry na velkém pražském srazu) -> tudíž od Rudné až po Beroun výborná dostupnost. Všechno to jezdí co chvíli.
- Start a sraz: Husovo náměstí (viz mapa) - Na travnatém plácku uprostřed.
- Trasa: délka cca 2.5km (ano, na začátku 250m a pak 300m je po silnici) mapa tady.
- Cíl: les za Chrustenicemi. Velmi pravděpodobně u studánky kterou chodím každým rokem na podzim a na jaře čistit. Cílem tedy bude i něco jiného než cesta
- Kdy? V sobotu ve 2:15 odpoledne.
- Kontakt: 776 681 720
Věřím, že v Berouně, Loděnicích i Rudné se pár bronies najde Jen vás ale prosím. Dejte mi vědět že dorazíte. (pokud by se nikdo nechystal přijít, přidám se k nějaké pražské skupině)
Účastníci
- Já
- Fang
- GhostPony (možná)
EDIT 2: Posun na 14:15 z důvodu příjezdu vlaku. Zároveň už nevadí, pokud se rozhodnete dorazit až na poslední chvíli a bez zprávy předem. Už jsme dva