Když se člověk vrací z mezinárodního conu do nudné reality každodenního života, připadá si zvláště. I když pominu to, že na vás leze depcon, prostě vám lidé okolo připadají šedí, zlí a zahořklí. V těch chvílích mě baví přemýšlet nad tím "...jak by asi zírali, kdyby jen věděli odkud jsem se vrátil, co všechno tam zažil a jak epický to bylo...".
P.S. Televizní zvězdy z Chile jsme zastihli při natáčení nového videoklipu v Praze (klikni na fotku). Ten snímek je ale odtud.
...a zároveň to odpovídá na otázku "Tak už nás sakra nenapínejte, co se vám to k čertu stalo v tom metru!!!"
No a tohle bylo od doby kdy jsem v komunitě poprvé, co jsem byl šedý a průměrný já...
Fillies and gentlecolts, here comes, BLONDON BOYS!
Fillies and gentlecolts, here comes, BLONDON BOYS!
P.S. Televizní zvězdy z Chile jsme zastihli při natáčení nového videoklipu v Praze (klikni na fotku). Ten snímek je ale odtud.
...a zároveň to odpovídá na otázku "Tak už nás sakra nenapínejte, co se vám to k čertu stalo v tom metru!!!"
Největší pohroma téhle malé země se jmenuje spravedlivě nasraný a žlučovitý Čech...
This ain't no place for no hero. This ain't no place for no better man. This ain't no place for NZ hero to call home...
This ain't no place for no hero. This ain't no place for no better man. This ain't no place for NZ hero to call home...