28.07.2012, 12:06
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 28.07.2012, 12:07 uživatelem Martin. Edited 1 time in total.)
Antošík.. ale houbeles mám v oku pochytit alespoň pořádně základy mi trvalo asi 6 hodin kreslení a to jsem ke koním jako dítě chodil.. přesto mám i teď při kreslení pochybnosti.. problém je v čase.. není cviku, není praxe.. Problém s tou patou je totiž ten, že ve FIM mají ten výkus hrozně vysoko.. Když se podíváš na libovolnou kostru koně http://hippie.nu/~unicorn/tut/img/basics...leton.jpeg , tak už to dává větší smysl.. A někdy pomůže si taky stoupnout na všechny 4 a chodit jako kůň.. (musíte ale chodit po prstech, protože jinak byste měli všechny klouby opačně ).
Red: řekl bych, že to je docela efektivní způsob.. alespoň pro mne.. načmárat něco na papír je otázka 15-20 minut, a obtáhnout to pak křivkami a vybarvit tak 1-2 hodiny.. zato pokoušet se dělat skicu hned na PC tabletem za 300 stovky trvá hodinu i déle, a výsledek fuj.. Jiná věc jsou vektory, popř. když máte program, kde máte pózu a tu si snadno můžete upravit.. jako třeba Flash nebo Adobe, atd.
Red: řekl bych, že to je docela efektivní způsob.. alespoň pro mne.. načmárat něco na papír je otázka 15-20 minut, a obtáhnout to pak křivkami a vybarvit tak 1-2 hodiny.. zato pokoušet se dělat skicu hned na PC tabletem za 300 stovky trvá hodinu i déle, a výsledek fuj.. Jiná věc jsou vektory, popř. když máte program, kde máte pózu a tu si snadno můžete upravit.. jako třeba Flash nebo Adobe, atd.