30.07.2012, 14:20
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 05.09.2012, 21:41 uživatelem BlackShield. Edited 1 time in total.)
Tak na vás hážu první dávku svejch obludek. Je to v podstatě všechno co jsem za svoji brony kariéru vyplodil a předtim jsem kreslení z duše nenáviděl takže prosím brát s nadhledem (pokusim se to seřadit chronologicky, ale pamět mi moc nelouží )
Excited Twillight
AJ is best pony
Woona
Test potutelnýho ksichtíku na Rarity
a aplikace na Trixie
Pokus s fixama co jsem našel pod stolem na Dashie
První test tabletu (Luna)(ještě jsem s nim vůbec neuměl)
První pořádej skeč tabletem (Cadence)
To je k dnešku vše. Ještě chci Cadence udělat čistě a barvou, ale to se musim nejdřív taky pořádně naučit. Hrňte do mě kritiku ať z toho mam motivaci pořádě se zlepšit Všechno jsem dělal více nebo méně podle předlohy a bez ní bych byl nenávratně ztracenej. Jo a mam doma pěkně mizernej scanner... příště už budu scannovat v práci, tak to snad bude lepší.
Excited Twillight
AJ is best pony
Woona
Test potutelnýho ksichtíku na Rarity
a aplikace na Trixie
Pokus s fixama co jsem našel pod stolem na Dashie
První test tabletu (Luna)(ještě jsem s nim vůbec neuměl)
První pořádej skeč tabletem (Cadence)
To je k dnešku vše. Ještě chci Cadence udělat čistě a barvou, ale to se musim nejdřív taky pořádně naučit. Hrňte do mě kritiku ať z toho mam motivaci pořádě se zlepšit Všechno jsem dělal více nebo méně podle předlohy a bez ní bych byl nenávratně ztracenej. Jo a mam doma pěkně mizernej scanner... příště už budu scannovat v práci, tak to snad bude lepší.
I used to stand still
Nestydatá reklama na moje patlaniny
Nestydatá reklama na moje patlaniny