11.12.2013, 11:11
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 11.12.2013, 11:21 uživatelem Martin. Edited 1 time in total.)
Bouri: jj, asi jsem to řazení za jízdy R-D špatně napsal. Myslel jsem na neúplné zastavení. Za jízdy větší než pár km v hodině by to asi nedopadlo moc hezky (ale to i u manuální převodovky).
S častým přeřazováním holt nic nenadělám, nejezdím pomalým plynulým tempem
I když si myslím, že polovina podřazení nemá s kickdownem nic společného (např. při výjezdu z obce přidám plyn tak na polovinu, a ze čtyřky to tam hodí trojku a to nemusím ani nějak zvlášť prudce šlapat na pedál).
U normálních automatů, jako má třeba SuperB, co jsem četl v manuálu, skutečně platí, že když zařadím třeba "3", tak to pojede na 1-3 rychlosti, ale mám takový dojem, že v mém případě "dvojka" znamená fakt jen dvojka (jedničku to vynechá). Když se zareju spodkem do vysokého sněhu, tak se s tím dá vyjet bez prokluzování kol (nemám samosvorný diferenciál).
Já mám třeba P-R-N-D-2-L a L je to samé co D, ale řadí při vyšších otáčkách (údajně k tažení přívěsů).
Myslím, že nejen, že auto nejde "roztlačit", ale ani se to nesmí (kvůli řemenu, co jsem slyšel.. ale manuál v mém případě výslovně uvádí Zákaz).
Ta zajímavost je "zajímavá", ale podle mne měl automat už starý Ford T, a ten měl asi k prezidentské koloně daleko
S častým přeřazováním holt nic nenadělám, nejezdím pomalým plynulým tempem
![Twilightoops Twilightoops](https://bronies.cz/images/smilies_mlp/twilightoops.png)
U normálních automatů, jako má třeba SuperB, co jsem četl v manuálu, skutečně platí, že když zařadím třeba "3", tak to pojede na 1-3 rychlosti, ale mám takový dojem, že v mém případě "dvojka" znamená fakt jen dvojka (jedničku to vynechá). Když se zareju spodkem do vysokého sněhu, tak se s tím dá vyjet bez prokluzování kol (nemám samosvorný diferenciál).
Já mám třeba P-R-N-D-2-L a L je to samé co D, ale řadí při vyšších otáčkách (údajně k tažení přívěsů).
Myslím, že nejen, že auto nejde "roztlačit", ale ani se to nesmí (kvůli řemenu, co jsem slyšel.. ale manuál v mém případě výslovně uvádí Zákaz).
Ta zajímavost je "zajímavá", ale podle mne měl automat už starý Ford T, a ten měl asi k prezidentské koloně daleko
![Pinkiesmile Pinkiesmile](https://bronies.cz/images/smilies_mlp/pinkiesmile.png)