18.12.2013, 15:31
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 22.06.2014, 16:48 uživatelem Mystery. Edited 1 time in total.)
Sedí bača před svým domečkem u ohrady s ovcemi,příjdou turisté a ptají se:
"Bačo, sejra máš?"
"Mám,ale nedám."
"Bačo, a mlíko máš?"
"Mám,ale nedám."
"Bačo, a co žinčicu,máš?"
"Mám,ale nedám."
Turisté se zklamaně otočí a lezou dolů do vsi ze svahu. Když už jsou skoro dole, objeví se nad nimi ve stráni bača a volá:
"Vraťte sa,vraťte sa!"
Turisti se zaradují,že si to bača přece jenom rozmyslel,a drápají se zase svahem nahoru. Vylezou až k bačovi, ten vyndá fajfku z pusy s povídá:
"Aj tvaroh mám,ale taky nedám!"
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Tak co jste dnes dělali ve škole,Pepíčku?"
"Stáli na jedné noze."
"Jako čápy?"
"Ne,jako blbci!"
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Pane šéf, můžete mi dát zítra volno? Manželka chce, abych jí pomohl s vánočním úklidem."
"Z takového důvodu vám volno nedám!"
"Děkuji,věděl jsem že je na vás spolehnutí!"
Tchýně vaří v kuchyni guláš.
Malý domácí kocourek se přitulí k noze a mňoukáním si vyprošuje kousek masa. Tchýně ho odtlačí nohou. Kocourek se opět přitulí a prosí o kousek masa.
"Vypadni" zařve na něj tchýně a odkopne ho do kouta. Vzápětí přichází zeť z práce, posadí se ke stolu a tchýně jej vítá:
"Uvařila jsem výborný guláš jen pro tebe" a nabere mu plný talíř.
Ještě než zeť začne jíst, přitulí se k němu kocourek a prosí o kousek masa. Zeť mu kousek masa hodí se slovy:
"Dej si, mazlíku."
Kocourek maso zhltne a vzápětí leží natažený na zemi a nedýchá. Zeť se rozčílí a zařve na tchýni:
"Tak otrávit jste mě chtěla, vy bestie!"
A práskne jí jednu po hubě, až tchýně letí do kouta. Kocourek pootevře očko a pomyslí si:
"A máš to, svi*ě lakomá!"
"Bačo, sejra máš?"
"Mám,ale nedám."
"Bačo, a mlíko máš?"
"Mám,ale nedám."
"Bačo, a co žinčicu,máš?"
"Mám,ale nedám."
Turisté se zklamaně otočí a lezou dolů do vsi ze svahu. Když už jsou skoro dole, objeví se nad nimi ve stráni bača a volá:
"Vraťte sa,vraťte sa!"
Turisti se zaradují,že si to bača přece jenom rozmyslel,a drápají se zase svahem nahoru. Vylezou až k bačovi, ten vyndá fajfku z pusy s povídá:
"Aj tvaroh mám,ale taky nedám!"
"Tak co jste dnes dělali ve škole,Pepíčku?"
"Stáli na jedné noze."
"Jako čápy?"
"Ne,jako blbci!"
"Pane šéf, můžete mi dát zítra volno? Manželka chce, abych jí pomohl s vánočním úklidem."
"Z takového důvodu vám volno nedám!"
"Děkuji,věděl jsem že je na vás spolehnutí!"
Tchýně vaří v kuchyni guláš.
Malý domácí kocourek se přitulí k noze a mňoukáním si vyprošuje kousek masa. Tchýně ho odtlačí nohou. Kocourek se opět přitulí a prosí o kousek masa.
"Vypadni" zařve na něj tchýně a odkopne ho do kouta. Vzápětí přichází zeť z práce, posadí se ke stolu a tchýně jej vítá:
"Uvařila jsem výborný guláš jen pro tebe" a nabere mu plný talíř.
Ještě než zeť začne jíst, přitulí se k němu kocourek a prosí o kousek masa. Zeť mu kousek masa hodí se slovy:
"Dej si, mazlíku."
Kocourek maso zhltne a vzápětí leží natažený na zemi a nedýchá. Zeť se rozčílí a zařve na tchýni:
"Tak otrávit jste mě chtěla, vy bestie!"
A práskne jí jednu po hubě, až tchýně letí do kouta. Kocourek pootevře očko a pomyslí si:
"A máš to, svi*ě lakomá!"