18.12.2013, 17:36
Jinak, když už jsem u toho Pz IV S, co by jste si dali za equip? Mám už s ním něco odehráno i předčteného, ale furt se nemůžu rozhodnout.
Zkoušel jsem tyto:
TD style - Cammo, bino, Rammer
Jingles style - Vent, rammer, grousers
Svatou trojku - Vent, rammer, EGLD
Nejvíc bych se asi přiklonil k:
Cammo, EGLD, grousers
Proč ano
Cammo - Jakmile mě něco spotne, papírový pancíř mě nezachrání.
EGLD - Tento tank střílí hodně rychle a i když má aimtime 2,3 sec většinu času strávím mřením, než nabíjením
Grousers - Bez nich mi přijde příliš pomalý a neohrabaný.
Proč ne:
Bino - Na foru jsem četl: "Jestliže si sami spotujete nepřítele, tak ho hrajete špatně." A s tím souhlasím... Tento tank by měl být co nejdál co to jde.
Vent - Celkové zlepšení je sice pěkné, ale největší věc, ve které zaostávám je pancíř a pohyblivost. Pancíř nezlepším, pohyb. ano.
Rammer - Zvednul by mi rychlost nabíjeni cca o 0,4 sec, což není nic moc v porovnání s ostatními doplňky
Tak co vy na to?
Zkoušel jsem tyto:
TD style - Cammo, bino, Rammer
Jingles style - Vent, rammer, grousers
Svatou trojku - Vent, rammer, EGLD
Nejvíc bych se asi přiklonil k:
Cammo, EGLD, grousers
Proč ano
Cammo - Jakmile mě něco spotne, papírový pancíř mě nezachrání.
EGLD - Tento tank střílí hodně rychle a i když má aimtime 2,3 sec většinu času strávím mřením, než nabíjením
Grousers - Bez nich mi přijde příliš pomalý a neohrabaný.
Proč ne:
Bino - Na foru jsem četl: "Jestliže si sami spotujete nepřítele, tak ho hrajete špatně." A s tím souhlasím... Tento tank by měl být co nejdál co to jde.
Vent - Celkové zlepšení je sice pěkné, ale největší věc, ve které zaostávám je pancíř a pohyblivost. Pancíř nezlepším, pohyb. ano.
Rammer - Zvednul by mi rychlost nabíjeni cca o 0,4 sec, což není nic moc v porovnání s ostatními doplňky
Tak co vy na to?
Fimfiction is love,
Fimfiction is life.
Fimfiction is life.