19.12.2013, 22:53
Tak Froldo - vím, že jsem ti slíbil, že si přečtu předělanou Auroru a že ti k ní dám i poznámky. Takže: Určitě je to lepší než to předtím, zvláště souboj s Gasperem byl přesně tím, co si představuju pod pojmem ,,závěrečný souboj." Určitě prospělo i rozšíření Beathanova osudu a to, že neskončil zapíchnutý někde mimo scénu. Vlastně všechny postavy, které jsi předtím odbyl, dostaly konečně alespoň tolik prostoru, aby se o nich člověk dozvěděl trochu víc, než jenom to, že byly unesené a zneužívané. A co určitě pomohlo - humor. Zvláště na útěku z pirátské lodi jsem se dobře pobavil těma hláškama
A epilog? Oproti tomu předchozímu je tenhle naprosto suprový - formou dopisu popsat, jak pokračovaly osudy postav? Za to kopýtko nahoru
Takže za mě - s novým koncem Aurory jsem spokojený 
A protože jsi do mě trochu šťouchal i s Válkou, tak jsem se nakonec přemohl a přečetl si tu poslední kapitolu, co jsi uveřejnil (tady je velká výhoda toho, že jsem to RP hrál, takže vím, jak se vyvíjelo
) a bohužel... Rarity jako poslušná Danielova konkubína (nazval bych ji i ostřeji, ale musím být slušný
) mě utvrdila v tom, že tohle už skutečně není moc pro mě. Ačkoliv to, jak Twilight s Greyem prožívají těhotenství, bylo popsané krásně

A protože jsi do mě trochu šťouchal i s Válkou, tak jsem se nakonec přemohl a přečetl si tu poslední kapitolu, co jsi uveřejnil (tady je velká výhoda toho, že jsem to RP hrál, takže vím, jak se vyvíjelo

Eyup!
Love and Tolerate je heslo haterů, ne broníků!
Love and Tolerate je heslo haterů, ne broníků!