28.12.2013, 13:29
Tak tohle bylo trapné... Vezmu si Energy Cruiser typ B (ta co nemá vůbec žádné štíty, jen ten zelený) a první co potkám, je protivník s Beam dronem a 2 Mini Beamy. Začne boj a zelený štít je momentě rozsekaný a potom už jenom sleduji, jak mou lodí projíždí jako nůž máslem. Toto byla nekratší hra vůbec - vypadnout hned u prvního majáku
Když čtu ty návody, tak mě docela zajímá, jak se k tomu dostáváte. V jedné hře jsem narazil tak na dva Story, které vůbec prodávaly zbraně a v nabídce byly jen nevyužitelné rakety
Teď jedu normal obtížnost s Kestrelem typu B, koupil jsem si v 1. sektoru Fire Bombu a uvidím, jak se mi osvědčí. Zřejmě jsem pyroman, ale strašně mě baví podpalovat nepřátelské lodě
Když čtu ty návody, tak mě docela zajímá, jak se k tomu dostáváte. V jedné hře jsem narazil tak na dva Story, které vůbec prodávaly zbraně a v nabídce byly jen nevyužitelné rakety
Teď jedu normal obtížnost s Kestrelem typu B, koupil jsem si v 1. sektoru Fire Bombu a uvidím, jak se mi osvědčí. Zřejmě jsem pyroman, ale strašně mě baví podpalovat nepřátelské lodě
"You want dubbing quallity? Bah! It´s the quantity what earns money!"