29.12.2013, 02:32
Moje tažení s Firebombou bylo úspěšné! Jen jedna Firebomba a 3x basic laser a zmákl jsem to až do Last Stand, kde jsem si vyměnil Firebomb za Hull Laser II a finálního bosse potom umlátil za půl hodiny
Keranis:
Dva Firebeamy? Jako fakt? Já si hru totálně užíval s jedním, ale mít dva, tak to bych si jen mnul ruce a slintal nad pečenou posádkou.
MBite:
Jak se dají mody dostat do hry? (steam verze)
Dex:
Existuje jednoduchý návod: Adapt, or be removed!
Pokud nezvládáš výsadky, potom doporučuji investovat do dveřních subsystémů a zamezovat v nepřítelově postupu za pomoci výpustí. Nebo se nebránit s Engimy
[spoiler: Nevím jak vy, ale už jsem několikrát přemýšlel nad tím, jestli bych na tohle zmákl udělat nějakou story. Možná si začnu zaznamenávat postup ve hře a napíšu to na základě skutečných událostí, hezky tah po tahu ]
Keranis:
Dva Firebeamy? Jako fakt? Já si hru totálně užíval s jedním, ale mít dva, tak to bych si jen mnul ruce a slintal nad pečenou posádkou.
MBite:
Jak se dají mody dostat do hry? (steam verze)
Dex:
Existuje jednoduchý návod: Adapt, or be removed!
Pokud nezvládáš výsadky, potom doporučuji investovat do dveřních subsystémů a zamezovat v nepřítelově postupu za pomoci výpustí. Nebo se nebránit s Engimy
[spoiler: Nevím jak vy, ale už jsem několikrát přemýšlel nad tím, jestli bych na tohle zmákl udělat nějakou story. Možná si začnu zaznamenávat postup ve hře a napíšu to na základě skutečných událostí, hezky tah po tahu ]
"You want dubbing quallity? Bah! It´s the quantity what earns money!"