31.12.2013, 17:51
VICTORY! , podruhé v životě asi za 35 hodin hraní , díky Federation cruiseru.
Dlouhý záznam z deníku Kapitána ve spoileru
2MBite - Není lepší mačkat myšítko ?
A k tomu replayi, super nápad , příště si to budu nahrávat Frapsem i s výrazy obličeje přes webkameru
Dlouhý záznam z deníku Kapitána ve spoileru
Nejdřív jsem pár sektorů projel jen s Burst Laserem II a Ion Bombou (+Základní artilery), potom jsem začal mít štestí a jeden Slug mi nabízel Burst Laser II + scrap když ho nechám, tak proč ne že . Pak jsem dostal jednoho humana od vzdávajících se otrokářů tak jsem zkusil boarding, a jo, to je maso , sic jsem o Mantise a toho člověka několikrát málem přišel ale stálo to za to, víc scrapu a vytrénovali se na Flagship. Cestou jsem naupgradoval jsem štíty na 2, senzory na 2, dveře na 3, motory zlepšil, artilery dal na 30s cooldown, a koupil augmentation Automated Reloader a Scrap Recovery Arm. Tak jsem prolítl další sektor a našel jsem v obchodě Defence drone Mk.II, neodolal jsem, bohužel jsem u sebe neměl 10 scrapy ( ), tak jsem zaletěl na vedlejší beacon, vymlátil tam kohosi a koupil jí. Po cestě sektorem mi bohužel/dík padla druhá , tak jsem jí na konci beaconu prodal společně s Defense I která mi kdesi padla (neměl bych na ní už místo) a koupil Drone system. A to už jsem v posledním sektoru před Last stand. Tam jsem akorát trénoval boardery a od Rebelů jsem zachránil jednoho chlapa, získal Pike beam a na konci jsem si za zbytek scrapu dokoupil všechnu šťávu do reaktorů (To se mi v životě ještě nepodařilo ) a vylepšil teleporter na max (Musel jsem přelívat energii z medbaye, kyslíku a motorů). U předposledního beaconu jsem na asteroidu našel Damaged Statis Pod ("Facehoof" to mi nemohl padnou někde v půlce hry ?). No, jsem tedy v Last stand. Přeletím první 3 beacony bez vyprovokování útoku a jsem u Flagship. První část šla v pohodě, Ion bomb na štíty, boardeři na rakety, jeden Burst na Beam, druhej na Ion, Pike přes 5 místností. Vyšel jsem z toho dobře (4 nebo 5 dílků Hullu mi ubrali), já jim zabil všechnu osluhu zbraní až na laser. Druhé kolo bylo o hodně horší, to stejné zaměření zbraní jako u 1 části jen místo Ionu mířil Burst na Laser. Nejhorší bylo když mě poslali boarding drona do drone control a já byl bez Defense drony, v tu chvíly samozřejmě přišel ten nálet útočných dronů, štít jsem měl věčně dole, ubrali mi až do červena. 3 se zdál v jednu chvíly kritický ale dopadlo to dobře, měl jsem možnost letět na druhou stranu na repair ale to bych se pak k Flagship už nedostal. Nuže, Zoltan shield šel dolů dobře, boj šel taky dobře, dokud mi nevyřadili úplně dronu a štít mi nevyřadili jen na 1. To se seběhlo tak rychle že jsem nevěřil že už je po flagship . YEEHAW . Co jsem se díval na screeny tak první výhra s Engi cruiserem, to jsem Flagship dal s Ion Blast II, Burst Laser I, Heavy Laser I, Antiship I, Hull Repair (Bez něj bych to nedal )
2MBite - Není lepší mačkat myšítko ?
A k tomu replayi, super nápad , příště si to budu nahrávat Frapsem i s výrazy obličeje přes webkameru