06.01.2014, 04:15
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 06.01.2014, 04:16 uživatelem Xeelee. Edited 1 time in total.)
(02.01.2014, 14:33)Terodeness Napsal(a):(02.01.2014, 10:16)Melgarh Napsal(a): Vylouceni z komunity je nesmysl - porad muzete forum cist. Porad muzete chodit na srazy (pokud nejste zabanovani od EPCU jako urcity brit )
No nevím jak ostatní, ale mě po tom co tu předvádíte (Froldovo řádění, vyhazov MBita,etc...) chuť chodit na srazy přešla a to tu ještě jsem.
Taky bych se k tématu rád vyjádřil.
Vyloučení z komunity není nesmysl. Zkuste být součástí komunity a nepřihlašovat se na fórum. Obzvlášť pokud nejste z nějakýho velkýho města, kde se pořádaj srazy. Zjistíte pár věcí. Nepřihlášeni budete při sledování fóra dost omezeni. Fórum si nebude pamatovat co jste přečetli apod. Ztratíte kontakt na většinu členů a kontakt na ty ostatní budete složitě hledat. Věřte mi, já si to kvůli jedný hlouposti na týden vyzkoušel a vím jaký to je. Není nad to vyzkoušet si to o čem píšete v praxi. Nebylo by lepší lidem prostě místo banu ořezat oprávnění jen na čtení a podle uvážení jim ne/zakázat posílat SZ? Takhle se zabanovanej může přihlásit a vidí toho míň než nepřihlášenej návštěvník. Efekt by to mělo stejnej, ale s mnohem menším dopadem na "zabanovanýho" i ty, kteří s ním chtějí zůstat v kontaktu.
Terodeness: Jak to souvisí s chozením na srazy? Tam se tyhle věci neřeší a chodí tam fajn lidi.
Brahmavihára – buddhistické L&T
„Maybe next time you will take a second look
and not judge the cover of the book“ – Zecora
ENTP | Ask me and not judge the cover of the book“ – Zecora