16.01.2014, 20:19
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 16.01.2014, 20:21 uživatelem pidi. Edited 3 times in total.)
Jinými slovy 6. února:
Připadá vám to složitý? Jo, mě taky...
- 5:39 vyráží Jamis s Iluzonem z Prahy EC273 Avala s jízdenkou koupenou do Brna za akčních 210,-
- 6:41 se k nim v Pardubicích přidává Melgarh s lístkem koupeným až do Břeclavi
- 8:19 v Brně přistupuje Gris, Kája a já. Koupíme skupinovku pro tři (Gris, Jamis, Iluzon) Brno->Břeclav což jim zachrání necelý kilčo...
- 9:50 příjezd do Bratislavy. Pokud si nás najde průvodčí, koupíme u ní skupinovku pro 4 až do Žarnovice, s tím že pokud by to mělo být dražší než samostatné lístky do Blavy a z Blavy, tak nám to prostě rozepíše. Pokud nikdo nepřijde, tak v Bratislavě máme 11minut na doběhnutí do poklady koupit lístek tam. Za cestu po slovensku by to nemělo vyjít na víc než 12€.
Ještě by tu skupinovku Blava->Žarnovice pro 4 mohl koupit Creepy předem a poslat Jamisovi k vytištění potvrzení (systém ZSSK nežere český čísla občanek a bez nich si to prosím nekoupíte)
- 10:01 Odjezd rychlíkem do Žarnovice, kde budeme mít odvoz...
Připadá vám to složitý? Jo, mě taky...
Největší pohroma téhle malé země se jmenuje spravedlivě nasraný a žlučovitý Čech...
This ain't no place for no hero. This ain't no place for no better man. This ain't no place for NZ hero to call home...
This ain't no place for no hero. This ain't no place for no better man. This ain't no place for NZ hero to call home...