19.01.2014, 13:27
Ako vojnový hrdina s 38 dinastie pred Celstiou(samozrejme aj Lunou).
Ktorý prišiel časom.
Kameň som kameŇ AKO TO! CHÁN!
C: Áko vám pomôžem?
A: Dostaň ma s kemeňa!
C: Prepáč ale aj ja som v kameni ale vidíš tam na zemi M50A?
A: Ano Ano Ano. SpusŤ JU!
C: Ehm myšlienkové ovládanie je až v M51A.
A: Sakra a určite to neni M51A?
C: Nie lebo som to už skúšal.
...Mezi tým....
Mama chlapca poslala po vodu a čo nevidí. Dve sochy svojich nejneoblúbenejších vladárov! Na zemi vidí nejakú zbraň. Tak z nej vystrelí na sochu AleXana. Vzzzz A socha sa rozbila na milión kusov. To isté spravil aj s Chanom keď to dokončil tak pokračoval k rieke ktorá tiekla pod kopcom.
....
A: Chan vidíš toho chlapca!
C: Ano myslíš že aj napriek pravdepodobnosti 1:100 nás uvidí?
A: Musí!
....
Chlapec uvidel ďalej od rieky dva kameňe, a tak chcel znova vyskúšať tú zbraň čo videl v meste.
Vzzzz
Chanova kliadba sa prelomila a Chan sa mohol znova pohybovať. Bežal za chlapcom ktorý s zlaknutým výrazom ušiel. Chan namieril M50A na Alexana a skalnú klliadbu prelomil.
A: Och Chan konečne mám povodných 1.9 metra
C: ideme dobyť hrad!
...po 10 minútach...
A:už si zložil ten temnoenergycký zosilovač?
C: Uže je všetko pripravené do toho!
Chan vystrelil na hrad gulu zloženu z temnej energie a všetko živé v hrade sa rozprášilo na márne kúsky.
Akonáhle sme boli na hrade zapol som štít ako z Canterlot weding a už sa sem nikto nedostaňe
Ktorý prišiel časom.
Kameň som kameŇ AKO TO! CHÁN!
C: Áko vám pomôžem?
A: Dostaň ma s kemeňa!
C: Prepáč ale aj ja som v kameni ale vidíš tam na zemi M50A?
A: Ano Ano Ano. SpusŤ JU!
C: Ehm myšlienkové ovládanie je až v M51A.
A: Sakra a určite to neni M51A?
C: Nie lebo som to už skúšal.
...Mezi tým....
Mama chlapca poslala po vodu a čo nevidí. Dve sochy svojich nejneoblúbenejších vladárov! Na zemi vidí nejakú zbraň. Tak z nej vystrelí na sochu AleXana. Vzzzz A socha sa rozbila na milión kusov. To isté spravil aj s Chanom keď to dokončil tak pokračoval k rieke ktorá tiekla pod kopcom.
....
A: Chan vidíš toho chlapca!
C: Ano myslíš že aj napriek pravdepodobnosti 1:100 nás uvidí?
A: Musí!
....
Chlapec uvidel ďalej od rieky dva kameňe, a tak chcel znova vyskúšať tú zbraň čo videl v meste.
Vzzzz
Chanova kliadba sa prelomila a Chan sa mohol znova pohybovať. Bežal za chlapcom ktorý s zlaknutým výrazom ušiel. Chan namieril M50A na Alexana a skalnú klliadbu prelomil.
A: Och Chan konečne mám povodných 1.9 metra

C: ideme dobyť hrad!
...po 10 minútach...
A:už si zložil ten temnoenergycký zosilovač?
C: Uže je všetko pripravené do toho!
Chan vystrelil na hrad gulu zloženu z temnej energie a všetko živé v hrade sa rozprášilo na márne kúsky.
Akonáhle sme boli na hrade zapol som štít ako z Canterlot weding a už sa sem nikto nedostaňe

Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa! 
Prezývky na počkanie (by me)
AleXan sa pustit nechce,
nepujde to jen tak lehce...
Mácaman
The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are.
Song of The Sea
Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!

Prezývky na počkanie (by me)
AleXan sa pustit nechce,
nepujde to jen tak lehce...

Mácaman
The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are.
Song of The Sea
Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!